Manchester United și AS Roma se vor duela mâine, de la ora 22:00, în manșa tur a semifinalelor UEFA Europa League. Așa cum ne-am obișnuit deja, meciul de pe Old Trafford se va disputa fără spectatori în tribune, din cauza pandemiei de coronavirus.
Fanii Romei nu vor fi prezenți la Manchester, însă vor fi cu inimile aproape de jucătorii lui Fonseca. Pentru a-și demonstra încă o dată atașamentul uriaș față de echipă, suporterii "giallorossilor" au creat o atmosferă superbă pe străzile din oraș, înainte ca echipa lor să plece în Anglia.

Haos pe străzile din Roma! Fanii italieni au creat o atmosferă extraordinară, înaintea meciului cu Manchester United

Europa League
Leicester continuă în Conference League, Brendan Rodgers a oferit declarația serii: "Nu știu nimic"
10/12/2021 LA 06:43
Fanii au venit la baza clubului, unde i-au surprins pe jucători cu cântece și mesaje de încurajare.
"Chiar dacă nu ne veți auzi vocile, să vă uitați la lupoaica de pe piept (n.r. - emblema clubului). Roma este alături de voi!", a fost mesajul afișat pe un banner.
Apoi, fotbaliștii lui Fonseca s-au urcat în autocar și au plecat către aeroport, înconjurați de o mare de tricouri și fulare în culorile Romei.

Roma visează la finala Europa League! Ultimul obstacol: Manchester United

Lotul Romei pentru meciul cu Manchester United, din turul semifinalelor Europa League:
În cealaltă semifinală se vor înfrunta Villarreal și Arsenal, tot mâine de la ora 22:00. Returul celor două partide se va disputa peste o săptămână, în timp ce marea finală de la Gdanks este programată pe 26 mai (ora 22:00).
Europa League a rămas singurul trofeu la care Roma speră în acest sezon. În Serie A, capitolinii ocupă abia locul 7, la 11 puncte în spatele TOP 4, care asigură accesul în grupele UEFA Champions League.
Europa League
Focar de COVID-19 şi la Leicester. "Vulpile", fără 7 jucători împotriva lui Napoli
09/12/2021 LA 08:41
Europa League
Avocatul lui Kamara, șocat de ce au făcut copiii cehi la meciul cu Rangers. "O rușine!"
01/10/2021 LA 08:29