Internaționalul român, Ianis Hagi, trece prin cele mai bune momente ale carierei. Împrumutat de Genk la Glasgow Rangers, Ianis Hagi a avut evoluții excelent, totul culminând cu cele 2 goluri marcate în victoria cu 3-2 din Europa League contra celor de la Braga.
Evoluțiile lui Ianis Hagi îi vor aduce transferul definitiv în Scoția, scriu cei de la Sky Sports. Antrenorul secund al lui Rangers, Gary McAllister, a vorbit despre această posibilitate și a dezvăluit că decizia este în mâinile lui Steven Gerrard. Iar managerul lui Rangers a avut cuvinte superbe la adresa lui Hagi după reușitele din Europa League.
Dacă băiatul va continua să performeze, cred că este ceva la care trebuie să te gândești. Ei bine, cred că managerul are ultimul cuvânt. Dar este clar că ne-a impresionat pe toți până acum și vrem doar să-l păstrăm în forma pe acest tânăr, să-și păstreze încrederea și să-l încurajăm să facă lucrurile la care este bun. Dacă înscrii 2 goluri în fața a 50.000 de fani care îți cântă numele, cu siguranță de vei bucura de acele momente
Premier League
Coutinho, primul jucător care pleacă de la Barcelona în vară! Ce sumă va plăti Aston Villa
11/05/2022 LA 19:29
Îi plac antrenamentele, îi place Glasgow, s-a adaptat foarte rapid la viața de aici. Are ochi bun pentru goluri, are ochi bun pentru o pasă decisivă. Am crezut că în primele 20 de minute contra celor de la Hibernian în primul meci, natura fizică a partidei l-a pus în dificultate. Dar de atunci s-a adaptat foarte bine
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Luis Suarez vrea să se întoarcă la Barcelona! Ce i-au transmis oficialii clubului de pe Camp Nou
06/05/2022 LA 07:53
Europa League
Mesajul lui Ianis Hagi după calificarea lui Rangers în finala Europa League! "Ibrox baby, e diferit"
06/05/2022 LA 06:32