Ianis Hagi poate debuta pentru Glasgow Rangers în cupele europene la meciul cu Braga, din şaisprezecimile Europa League. Românul a fost adăugat de Steven Gerrard pe lista trimisă către UEFA de formaţia scoţiană.
Împrumutat de Genk până la finalul sezonului, Ianis a avut un început excelent la Rangers și a înscris golul decisiv din partida cu Aberdeen şi a primit numeroase laude din partea lui Gerrard şi a fanilor.
Aici, fiul „Regelui” îşi poate demonstra calitatea şi în meciurile europene.Partidele cu portughezii de la Braga sunt programate pentru 20 şi 26 februarie.
Premier League
Coutinho, primul jucător care pleacă de la Barcelona în vară! Ce sumă va plăti Aston Villa
11/05/2022 LA 19:29
„E un jucător curajos. Primeşte mingea în orice situaţie, oriunde pe teren. Chiar dacă mai poate greşi uneori, nu se va ascunde de minge, va merge mai departe. Prestaţia lui din a doua repriză a fost extraordinară. Golul lui ne-a câştigat meciul. Eram pregătit să strig de pe margine: <Fă încă o atingere!>, dar ce ştiu eu?! O finalizare fantastică!”, a spus Steven Gerrard, manager Glasgow Rangers.
În prima parte a acestui sezon, Ianis Hagi le-a înfruntat pe RB Salzburg, Napoli şi Liverpool în grupele Ligii Campionilor.
Mediafax
Liga
Luis Suarez vrea să se întoarcă la Barcelona! Ce i-au transmis oficialii clubului de pe Camp Nou
06/05/2022 LA 07:53
Europa League
Mesajul lui Ianis Hagi după calificarea lui Rangers în finala Europa League! "Ibrox baby, e diferit"
06/05/2022 LA 06:32