Ianis Hagi poate debuta pentru Glasgow Rangers în cupele europene la meciul cu Braga, din şaisprezecimile Europa League. Românul a fost adăugat de Steven Gerrard pe lista trimisă către UEFA de formaţia scoţiană.
Împrumutat de Genk până la finalul sezonului, Ianis a avut un început excelent la Rangers și a înscris golul decisiv din partida cu Aberdeen şi a primit numeroase laude din partea lui Gerrard şi a fanilor.
Aici, fiul „Regelui” îşi poate demonstra calitatea şi în meciurile europene.Partidele cu portughezii de la Braga sunt programate pentru 20 şi 26 februarie.
Serie A
Mourinho e "all-in" pentru transferul lui Ianis Hagi! Anunțul făcut azi de italieni
ACUM O ORĂ
„E un jucător curajos. Primeşte mingea în orice situaţie, oriunde pe teren. Chiar dacă mai poate greşi uneori, nu se va ascunde de minge, va merge mai departe. Prestaţia lui din a doua repriză a fost extraordinară. Golul lui ne-a câştigat meciul. Eram pregătit să strig de pe margine: <Fă încă o atingere!>, dar ce ştiu eu?! O finalizare fantastică!”, a spus Steven Gerrard, manager Glasgow Rangers.
În prima parte a acestui sezon, Ianis Hagi le-a înfruntat pe RB Salzburg, Napoli şi Liverpool în grupele Ligii Campionilor.
Mediafax
Scottish Premiership
Cât câștigă anual Ianis Hagi din colaborările cu marile branduri internaționale
ACUM 7 ORE
Scottish Premiership
Ianis Hagi, despre perioada petrecută în carantină: "A fost extrem de greu!" Ce a învățat la Rangers
24/09/2021 LA 15:23