CFR s-a impus cu 2-0 pe terenul lui ŢSKA Sofia, iar campioana a demonstrat încă o dată că are pedigree european. După ce sezonul trecut a uimit pe toată lumea, calificându-se în primăvara europeană (acolo unde avea să fie eliminată după două egaluri de viitoarea câştigătoare a competiţiei, Sevilla), formaţia din Gruia e gata de o nouă stagiune istorică.
Gică Hagi, care nu de puţine ori s-a contrat cu Dan Petrescu ca urmare a orgoliilor interne, rămâne un bun prieten al tehnicianului care rescrie istoria formaţiilor din România în cupele europene. "Regele" a dezvăluit că l-a sunat pe fostul său coleg din "Generaţia de Aur" pentru a-l felicita pentru succes şi l-a comparat cu Bielsa.
"Eu sunt foarte fericit pentru Dan. L-am și sunat și i-am spus, acum am vrut să îl felicit din nou. Suntem mândri de el. Noi suntem într-o luptă cu țările vecine, iar el ține steagul sus. Dan e un fel de Bielsa, mai nebun! E cel mai bun în acest moment, ne arată ce trebuie să facem pentru a ajunge în cupele europene. Bravo lui! L-am sunat, i-am zis că ne-a demonstrat că suntem mai buni decât bulgarii. Era culmea să fie invers! A fost mai buni decât cei din Scoția, cu Dan se poate orice", a declarat Gică Hagi la Digi Sport.
Premier League
Valentin Mihăilă, spre Premier League! Un mare antrenor l-a pus în fruntea listei de achiziții
09/10/2021 LA 16:45
Clasamentul grupei A din Europa League:
1. CFR Cluj 3p
2. AS Roma 3p
3. Young Boys 0p
4. ȚSKA Sofia 0p
https://i.eurosport.com/2020/10/20/2918611.png
Romanian Liga I
Dan Petrescu, nemulțumit după meciul cu Gaz Metan! Cine sunt cei doi jucători care l-au impresionat
03/10/2021 LA 19:07
Romanian Liga I
CFR Cluj revine de la 0-1 și obține a 10-a victorie din Liga 1! Gol și assist pentru Petrila
03/10/2021 LA 16:52