Inter Milano a anunțat că partida cu Ludogorets din 16-imile Europa League se va disputa fără spectatori din cauza temerilor legate de coronavirus. Între timp, Guvernul din Italia dorește ca toate partidele rămase din acest sezon de Serie A din zonele afectate să se dispute cu porțile închise!
Președintele Serie A, Paolo Dal Pinto, a trimis o scrisoare către Guvern prin care a solicitat acest lucru, în condițiile în care partidele nu mai pot fi amânate așa cum s-a întâmplat în weekend. Sezonul trebuie să se încheie pe 24 mai pentru că urmează Campionatul European.
Demersul este susținut și de Ministrul Sportului din Italia, Vincenzo Spadafora. Însă cluburile trebuie să fie la rândul lor de acord în acest demers.
Fotbal
Dinamo și FCSB, cele mai tinere echipe din Liga 1! Care sunt cele mai mici medii de vârstă din lume
ACUM 20 ORE

Prima ligă din Coreea de Sud, oprită de coronavirus

În Italia urmează să aibă loc derby-ul dintre Juventus și Inter, unul extrem de important în lupta pentru titlu. De asemenea, în weekend sunt programate alte 2 partide în zonele afectate, Udinese - Fiorentina și AC Milan - Genoa.
Cei de la Lyon au contactat UFEA și autoritățile franceze pentru a-i monitoriza pe cei 3.000 de fani ai lui Juventus care ar urma să fie prezenți la partida de miercuri din UEFA Champions League. Acțiunile la Bursă ale lui Juventus au scăzut cu 11% luni dimineață, tot din cauza epidemiei.
În sudul Italiei există mai puține probleme, astfel că partida de marți dintre Napoli și Barcelona se va desfășura fără probleme. În Serie C au fost anulate toate partidele în care erau implicate echipe din nordul Italiei, la fel întâmplându-se și cu meciuri de volei sau rugby.
Mai bine de 200 de persoane au fost testate pozitiv cu coronavirus în Italia, 5 persoane pierzându-și viața. Este cel mai mare număr de cazuri înregistrate în afara Asiei.
În Coreea de Sud numărul de cazuri a ajuns la 763 astfel că s-a luat decizia ca noul sezon din K League să fie amânat pe timp nedefinit. În China, numărul de cazuri a ajuns la 77.150, existând până acum 2.592 de decese.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Cât de greu este să fii antrenor în Premier League? Doar Espirito Santo îl mai salvează pe Nuno
ACUM 21 ORE
Fotbal
Abramovich, gata de cea mai mare nebunie: un sfert de miliard de euro pentru transferuri "la pachet"
ACUM O ZI