Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jos pălăria! Antrenorul lui Rennes, cuvinte impresionante la adresa CFR-ului și a lui Arlauskis

Cristian Mihală

Actualizat 08/11/2019 la 00:27 GMT+2

CFR s-a apropiat de calificarea în 16-imile Europa League. Campioana României a câștigat meciul de acasă, din etapa a patra, în fața francezilor de la Rennes, scor 1-0, după ce a fost dominată tot meciul de echipa din Ligue 1. Rondon a marcat golul victoriei, după care a fost eliminat. La final, tehnicianul oaspeților, Julien Stephan, a avut puterea să o felicite pe CFR pentru victorie.

CFR Rennes

Credit imagine: Eurosport

Deși echipa sa a dominat în multe momente în deplasarea de la Cluj, antrenorul lui Rennes a putut să fie fair-play. Cu toate că a fost dezamăgit de prestația propriei echipe, în special la finalizare, francezul a vorbit la superlativ despre adversară.
"Am avut mai multe ocazii decât adversara, dar fotbalul nu e despre asta, ci despre eficiență. Părăsim competiția, e o decepție. Incapacitatea noastră de a marca e o mare problemă. Suntem dezamăgiți: meciul de acasă a fost în anumite circumstanțe, dar azi am avut multe ocazii. E o experiență din care avem de învățat și sper să ne ajute în campionat. Felicit CFR pentru prestația avută, pentru parcursul lor, le urez multă baftă în continuare", a spus Stephan, la Telekomsport.
Cu 10 intervenții decisive, Arlauskis a fost omul meciului. "A făcut cel mai bun meci din carieră, de când îl antrenez eu", a spus Dan Petrescu la final. Și tehnicianul lui Rennes a remarcat prestația lituanianului, care a scos mingi imposibile.
"Arlauskis a fost excelent, ne-a anulat toate ocaziile. A reușit un meci mare, felicitări!", a mai spus tehnicianul.
CFR mai are nevoie de un punct din ultimele două partide, pentru a fi matematic calificată în primăvara europeană. Și două înfrângeri o pot duce pe campioana României în fazele eliminatorii, condiția fiind Lazio să nu se impună pe terenul lui Rennes.

Au mai rămas de jucat din grupa CFR-ului

28 noiembrie - ora 22:00
  • Lazio - CFR
  • Celtic - Rennes
12 decembrie - ora 19:55
  • CFR - Celtic
  • Rennes - Lazio
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo