Deși echipa sa a dominat în multe momente în deplasarea de la Cluj, antrenorul lui Rennes a putut să fie fair-play. Cu toate că a fost dezamăgit de prestația propriei echipe, în special la finalizare, francezul a vorbit la superlativ despre adversară.
"Am avut mai multe ocazii decât adversara, dar fotbalul nu e despre asta, ci despre eficiență. Părăsim competiția, e o decepție. Incapacitatea noastră de a marca e o mare problemă. Suntem dezamăgiți: meciul de acasă a fost în anumite circumstanțe, dar azi am avut multe ocazii. E o experiență din care avem de învățat și sper să ne ajute în campionat. Felicit CFR pentru prestația avută, pentru parcursul lor, le urez multă baftă în continuare", a spus Stephan, la Telekomsport.
Cu 10 intervenții decisive, Arlauskis a fost omul meciului. "A făcut cel mai bun meci din carieră, de când îl antrenez eu", a spus Dan Petrescu la final. Și tehnicianul lui Rennes a remarcat prestația lituanianului, care a scos mingi imposibile.
Romanian Liga I
CFR Cluj și-a luat atacant! Cine este fotbalistul transferat după eliminarea din Cupa României
ACUM 19 ORE
"Arlauskis a fost excelent, ne-a anulat toate ocaziile. A reușit un meci mare, felicitări!", a mai spus tehnicianul.
CFR mai are nevoie de un punct din ultimele două partide, pentru a fi matematic calificată în primăvara europeană. Și două înfrângeri o pot duce pe campioana României în fazele eliminatorii, condiția fiind Lazio să nu se impună pe terenul lui Rennes.

Au mai rămas de jucat din grupa CFR-ului

28 noiembrie - ora 22:00
  • Lazio - CFR
  • Celtic - Rennes
12 decembrie - ora 19:55
  • CFR - Celtic
  • Rennes - Lazio
Romanian Liga I
Marius Șumudică, noi săgeți la adresa lui Dan Petrescu, după eliminarea CFR-ului din Cupa României
ACUM 19 ORE
Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
IERI LA 20:54