Deși echipa sa a dominat în multe momente în deplasarea de la Cluj, antrenorul lui Rennes a putut să fie fair-play. Cu toate că a fost dezamăgit de prestația propriei echipe, în special la finalizare, francezul a vorbit la superlativ despre adversară.
"Am avut mai multe ocazii decât adversara, dar fotbalul nu e despre asta, ci despre eficiență. Părăsim competiția, e o decepție. Incapacitatea noastră de a marca e o mare problemă. Suntem dezamăgiți: meciul de acasă a fost în anumite circumstanțe, dar azi am avut multe ocazii. E o experiență din care avem de învățat și sper să ne ajute în campionat. Felicit CFR pentru prestația avută, pentru parcursul lor, le urez multă baftă în continuare", a spus Stephan, la Telekomsport.
Cu 10 intervenții decisive, Arlauskis a fost omul meciului. "A făcut cel mai bun meci din carieră, de când îl antrenez eu", a spus Dan Petrescu la final. Și tehnicianul lui Rennes a remarcat prestația lituanianului, care a scos mingi imposibile.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, un car de nervi după ce a luat al 5-lea titlu cu CFR: "Toată țara mă injură!"
25/05/2022 LA 05:50
"Arlauskis a fost excelent, ne-a anulat toate ocaziile. A reușit un meci mare, felicitări!", a mai spus tehnicianul.
CFR mai are nevoie de un punct din ultimele două partide, pentru a fi matematic calificată în primăvara europeană. Și două înfrângeri o pot duce pe campioana României în fazele eliminatorii, condiția fiind Lazio să nu se impună pe terenul lui Rennes.

Au mai rămas de jucat din grupa CFR-ului

28 noiembrie - ora 22:00
  • Lazio - CFR
  • Celtic - Rennes
12 decembrie - ora 19:55
  • CFR - Celtic
  • Rennes - Lazio
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
20/05/2022 LA 08:39