Wolverhampton a reușit o victorie categorică în ultimul meci din grupele Europa League, 4-0 pe propriul teren contra celor de la Beșiktaș. Echipa lui Spirito Santo a terminat însă grupa pe poziția secundă, după cei de la Braga. Astfel, Wolves nu va fi cap de serie la tragerea la sorți și va fi în urnă cu CFR Cluj.
Victoria celor de la Wolves nu a venit însă prea ușor, partida fiind rezolvată abia în repriza a doua, într-un interval de 11 minute! Intrarea pe teren a lui Diogo Jota a schimbat în totalitate meciul.

Pe urmele lui Keșeru și Gerrard

Premier League
Coutinho, primul jucător care pleacă de la Barcelona în vară! Ce sumă va plăti Aston Villa
11/05/2022 LA 19:29
De doar 77 de secunde a avut nevoie Jota să înscrie primul său gol din pasa lui Pedro Neto în minutul 57. Un minut mai târziu, Dendoncker a lovit bara. În minutul 63 a venit al 2-lea gol al lui Jota după un nou șut în bară al lui Dendoncker. Belgianul a spart și el gheața în minutul 67, pentru ca în minutul 68 Jota să-și completeze hattrickul.
Jota a fost aproape să bată recordul lui Claudiu Keșeru în Europa League. Atacantul român a avut nevoie de 10 minute și 56 de secunde pentru a realiza un hattrick într-o partidă a celor de la FCSB cu Aalborg. De asemenea, Jota a devenit primul jucător de la Steven Gerrard în 2010 care marchează un hattrick după ce a început partida ca rezervă.
Liga
Luis Suarez vrea să se întoarcă la Barcelona! Ce i-au transmis oficialii clubului de pe Camp Nou
06/05/2022 LA 07:53
Premier League
Ei sunt jucătorii care au scris istorie în tricoul lui Liverpool! Topul celor mai buni fotbaliști
29/04/2022 LA 10:32