Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jota a reușit un hattrick în 11 minute după ce a început meciul ca rezervă. Cel mai rapid de la Keșe

Sebastian Ujica

Actualizat 13/12/2019 la 10:01 GMT+2

Diogo Jota a fost aproape să-i doboare recordul lui Claudiu Keșeru în Europa League.

Diogo Jota

Credit imagine: Getty Images

Wolverhampton a reușit o victorie categorică în ultimul meci din grupele Europa League, 4-0 pe propriul teren contra celor de la Beșiktaș. Echipa lui Spirito Santo a terminat însă grupa pe poziția secundă, după cei de la Braga. Astfel, Wolves nu va fi cap de serie la tragerea la sorți și va fi în urnă cu CFR Cluj.
Victoria celor de la Wolves nu a venit însă prea ușor, partida fiind rezolvată abia în repriza a doua, într-un interval de 11 minute! Intrarea pe teren a lui Diogo Jota a schimbat în totalitate meciul.

Pe urmele lui Keșeru și Gerrard

De doar 77 de secunde a avut nevoie Jota să înscrie primul său gol din pasa lui Pedro Neto în minutul 57. Un minut mai târziu, Dendoncker a lovit bara. În minutul 63 a venit al 2-lea gol al lui Jota după un nou șut în bară al lui Dendoncker. Belgianul a spart și el gheața în minutul 67, pentru ca în minutul 68 Jota să-și completeze hattrickul.
Jota a fost aproape să bată recordul lui Claudiu Keșeru în Europa League. Atacantul român a avut nevoie de 10 minute și 56 de secunde pentru a realiza un hattrick într-o partidă a celor de la FCSB cu Aalborg. De asemenea, Jota a devenit primul jucător de la Steven Gerrard în 2010 care marchează un hattrick după ce a început partida ca rezervă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo