Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jucătorii lui Manchester United, avertizați să stea înăuntru la Astana din cauza frigului

Vlad Dumitrescu

Actualizat 21/11/2019 la 13:09 GMT+2

Jucătorii lui Manchester United au fost avertizați să nu iasă afară mai mult de 10 minute când vor călători la Astana pentru meciul din Europa League, din cauza frigului extrem din Kazakhstan.

ndreas Pereira of Manchester United celebrates scoring their first goal during the Premier League match between Manchester United and Brighton & Hove Albion at Old Trafford on November 10, 2019 in Manchester, United Kingdom.

Credit imagine: Getty Images

Conform unor surse ESPN, oficialii din Kazakhstan au sfătuit jucătorii și staff-ul să stea pe cât de mult posibil înăuntru. Temperaturile vor ajunge până la -20 de grade Celsius.
Meciul se va juca pe 28 noiembrie cu acoperișul tras și pe o suprafață artificială pe Astana Arena, un stadion cu o capacitate 30.000 de locuri.
Manchester United se află pe primul loc în grupă și este deja calificată pentru fazele eliminatorii după ce a câștigat trei din primele patru partide. Călătoria la Astana – o distanță de 11.000 km – are loc înaintea unei perioade dificile pentru echipa lui Solskjaer care va întâlni într-un interval de șapte zile pe Aston Villa, Tottenham și Manchester City.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo