Stanciu a fost eroul partidei Rangers - Slavia Praga 0-2, una în care Ianis Hagi nu a fost folosit de Steven Gerrard. Scoțienii au jucat în 9, după două eliminări, iar finalul a fost unul incredibil de încins.
Dincolo de frustrarea creată de rezultat, fotbaliștii campioanei Scoției ar fi fost extrem de nervoși după ce fundașul oaspeților, Ondrej Kudelka, l-a jignit pe mijlocașul Glen Kamara, folosind cuvinte care au caracter rasist.
Potrivit ziariștilor de la Seznam Zprávy, preluați de toată presa din Marea Britanie, "Kudela a fost bătut cu pumnii în tunel şi lăsat plin de sânge, după fluierul final". Slavia a cerut imediat intervenţia poliţiei, iar fotbaliştii cehi au plecat spre hotel sub escortă.
Fotbal
Ansu Fati a semnat prelungirea cu Barcelona pe un salariu neașteptat de mic. A ales cu inima
ACUM 5 ORE

Slavia Praga a confirmat incidentul de la meciul cu Rangers

Informaţia a fost confirmată de preşedintele grupării lui Stanciu, Jaroslav Tvrdik, care însă a negat că fotbalistul Slaviei ar fi transmis vreun mesaj rasist către adversari înainte de incident.
"Fotbalistul nostru a fost atacat după meci. La cererea Slaviei, poliţia a intervenit. Aşteptăm ca UEFA să vină cu o investigaţie detaliată în legătură cu subiectul. Slavia neagă categoric că Ondrej Kudela şi-ar fi insultat adversarii în vreun mod", a scris Tvrdik pe Twitter.
Slavia Praga şi Nicolae Stanciu îşi vor afla astăzi, la tragerea la sorţi de la Nyon, adversarii din sferturile de finală ale Europa League. Eurosport.ro transmite în direct tragerea (ora 14:00), ca şi pe cea pentru sferturile Champions League (o oră mai devreme, la 13:00).
Premier League
Gerrard a răspuns în 11 cuvinte interesului lui Newcastle pentru el
ACUM 7 ORE
Fotbal
De 19 ani căuta Galatasaray "un Moruțan". Românul i-a dat gata pe turci: "Câți pot face asta?"
ACUM 8 ORE