Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Iată echipele de start:

Europa League / Finală 32
Estadio Ramón Sánchez Pizjuan / 27.02.2020
Finalizat
0
0
Scor 1-1
În direct
Actualizări în direct
Vlad Dumitrescu

Actualizat 27/02/2020 la 23:54 GMT+2


23:55
Final de meci! CFR este eliminată după două egaluri cu Sevilla, însă echipa lui Dan Petrescu părăsește competiția cu capul sus.
Live comment icon
Cartonaș roșu pentru Bordeianu! Mijlocașul CFR-ului primește al doilea galben pentru o intervenție nesportivă asupra lui Banega.
87
Gol anulat pentru CFR. Traore a controlat mingea cu mâna iar după verificarea VAR reușita clujenilor a fost anulată.
85
Sevilla a echilibrat meciul iar spaniolii sunt din nou cei cu posesia. Pressingul CFR-ului nu mai este eficient ca la începutul reprizei.
60
CFR a pus ușor, ușor stăpânire pe meci. Pressingul din ce în ce mai agresiv pune mari probleme Sevillei care pierde mingea și pune pe tavă o ocazie imensă pentru clujeni, care au acum corner. Execută Deac, fault în atac însă.
53
CFR a început a doua repriză la fel cum a încheiat-o pe prima - în atac, însă la scurt timp Sevilla a revenit la conducerea partidei. Clujenii par să se bazeze pe contraatacuri și în a doua parte.
22:48
Pauză la Sevilla, după o primă repriză dominată de Sevilla dar în care CFR a pus mari probleme chiar la ultimele faze. Urmează 45 de minute extrem de importante pentru echioa lui Dan Petrescu
46
CFR pune mari probleme la corner! O nouă paradă a lui Bounou la șutul periculos al lui Păun duce la un nou corner.
45
Primul contraatac cu adevărat periculos al CFR-ului, Omrani profitând de spațiul lăsat de Jesus Navas care joacă destul de avansat. Navas faultează, lovitură liberă periculoasă pentru CFR Cluj de la marginea careului. Păun execută. În zid. La respingere, Djokovic șutează, Bounou respinge în corner.
39
O nouă ocazie imensă pentru Sevilla - CFR are din nou noroc. Reguilon șutează paralel cu poarta din doi metri. Clujenii par să piardă complet controlul partidei chiar înainte de pauză.
33
Un nou corner Sevilla, din nou pericol la poarta CFR-ului: un șut superb al lui Kounde este respins de Arlauskis iar din cornerul care a urmat Sevilla a fost din nou aproape să marcheze. Spaniolii au recuperat imediat mingea și sunt din nou în atac. CFR are probleme.
27
De la CFR iese Burcă, accidentat iar în locul său a intrat Boli.
26
O minge pierdută de Camora duce la un dribling al lui De Jong care îi strecoară mingea printre picioare lui Burcă pentru ca apoi șutul deviat al lui Fernando să treacă milimetric pe lângă poartă. Par să vină și ocaziile pentru Sevilla.
21
Sevilla nu a avut neapărat ocazii mari până acest moment, CFR reușind să aglomereze zona din mijloc. Spaniolii domină, CFR se apără bine. Dan Petrescu repetă strategie din tur, cu speranța probabil, că de data aceasta va veni victoria.
12
Corner periculos al Sevillei care rezultă într-un voleu periculos al lui Reguilon. Spaniolii controlează meciul.
8
CFR continuă cu acest pressing, dar până în acest moment Sevilla nu pare să aibă neapărat mari probleme în a face față. Rămâne de văzut cât vor mai putea duce acest ritm clujenii.
4
CFR a început un pressing destul de intens care s-a încheiat cu o cădere dramatică a lui Omrani în careul advers. La reluare s-a văzut că nu putea fi vorba de penalty.
20:55
Lopetegui a felicitat CFR-ul după meciul din tur
CFR a fost la ceva mai mult de 10 minute de un rezultat istoric, o victorie împotriva Sevillei. Lopetegui, ultima oară la Real Madrid, a lăudat campioana României pentru jocul prestat şi a punctat că a fost mulţumit şi de evoluţia elevilor săi.
"Cred că meritam să câştigăm, deşi am întâlnit un adversar bun, cum e CFR. Am făcut doar 1-1 şi avem nevoie de un succes în retur. Dar sunt bucuros, cred că jucătorii mei au făcut o partidă bună", a declarat Lopetegui.
20:54
Sevilla, victorie clară înaintea returului cu CFR Cluj
Înainte de returul cu CFR Cluj, din Europa League, Sevilla s-a impus în mod categoric pe terenul revelației din Spania, Getafe. Ocampos a deschis scorul în meciul cu echipa care, cu trei zile în urmă, o învingea pe Ajax în Europa League. Pentru echipa antrenată de Lopetegui au mai înscris Fernando și Kounde.
În urma acestui rezultat, Sevilla urcă până pe locul 3 în campionat şi face rocada cu Getafe
20:52
Tragerea la sorți a optimilor de finală ale Europa League va fi transmisă mâine de la 14:00 în direct pe Eurosport.ro.