Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lazio pornește ca favorită în meciul de la Roma, acolo unde CFR reușea un rezultat fantastic în urmă cu 11 ani. Pe același stadion, formația pregătită de Trombetta reușea să se impună în fața celor de la AS Roma, în grupele UEFA Champions League. Culio reușea două goluri pentru ardeleni și nota unul dintre rezultatele istorice ale echipelor românești în cupele europene.

Europa League / Etapă Grupă
Stadionul Olimpic / 28.11.2019
În direct
Actualizări în direct
Vlad Dumitrescu

Actualizat 28/11/2019 la 21:02 GMT+2


21:02
Echipele de start
CFR: Arlauskis - Peteleu, Boli, Burcă, Cestor, Camora - Culio, Bordeianu, Djokovic - Păun, Omrani.
Lazio: Proto - Bastos, Vavro, Acerbi - Lazzari, Parolo, Cataldi, Alberto, Joni - Correa, Adekanye
20:29
Grupa E:
  • 1. Celtic 10p
  • 2. CFR Cluj 9p
  • 3. Lazio 3p
  • 4. Rennes 1p
În cazul unei victorii a italienilor în meciul de la Roma, CFR păstrează în continuare șanse reale de calificare. În ultima rundă a grupelor, liderul actual din Liga 1 va primi vizita lui Celtic, care nu mai are presiunea calificării.
20:28
CFR, la un singur punct de primăvara europeană
CFR se află pe locul al doilea în grupa E, la șase puncte peste adversara din această seară. Celtic este deja calificată după victoria de pe Stadio Olimpico din ultima etapă, în timp ce Rennes nu mai are nici șanse matematice să ajungă în primăvara europeană.
CFR este liderul la zi din Liga 1, cu două puncte deaspura locului secund. Echipa lui Petrescu are cea mai bună apărare din campionat, dar și cea mai bună ofensivă, la egalitate cu Viitorul. Chiar dacă în Europa League a înregistrat rezultate modeste, formația italiană pregătită de Simone Inzaghi are o formă excelentă pe plan intern. Lazio a câștigat ultimele cinci meciuri din Serie A și se află pe poziția a treia, la șapte lungimi în spatele lui Inter.