Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Francezii, în căutarea revanșei Rennes caută victoria cu CFR Cluj, iar antrenorul echipei de pe locul 4 în grupa E, Julien Stephan, a spus despre meciul tur că este în trecut, iar că cel de la Cluj va fi cu adevărat cel care contează pentru echipa pe care o pregătește: "Cu CFR Cluj va fi un sfert de finală. Dacă-l vom câştiga, vom avea dreptul că mergem să jucăm o semifinală la Glasgow. Aceasta este starea de spirit pe care trebuie să o avem. Am obţinut un punct din nouă în primele trei meciuri, dintre care două au fost acasă. Ne trebuie cel puţin şapte puncte, chiar nouă dacă vrem să trecem de grupe. Este o misiune extrem de complicată. Vom juca împotriva unei echipe CFR Cluj bine poziţionată. Dacă vor câştiga ei, vor fi aproape calificaţi. Comportamentul celor două echipe va fi diferit. Nu trebuie să ne gândim la ce a fost în urmă cu 15 zile. Cluj va juca acasă. Obiectivul va fi să terminăm în 11, să facem un joc foarte bun şi să arătăm progres în joc. Va trebuie să menţinem un nivel

Europa League / Etapă Grupă
Stadionul Dr. Constantin Rădulescu / 07.11.2019
În direct
Actualizări în direct
Vlad Dumitrescu

Actualizat 07/11/2019 la 21:51 GMT+2


Min 90+6
Live comment icon
Gol și la Roma, dar pentru Celtic. CFR învinge, iar clujenii sunt ca și calificați în primăvara europeană. Campioana României mai are nevoie de un singur punct pentru a fi matematic în fazele eliminatorii ale competiției.
90+4
Live comment icon
Rennes
Rennes introduce mingea în poartă, după o fază incredibilă, în care clujenii s-au apărat cu doi fundași pe linia porții. Arbitrul a văzut perfect un henț al unui jucător al francezilor și golul e anulat.
Min 90+2
Rennes
O nouă intervenție excelentă a lui Arlauskis, care, fără doar și poate, este omul meciului.
Min 90+1
Live comment icon
CFR 1907 Cluj
Rondon este eliminat, după o intrare brutală. 6 minute s-au arătat de la margine, astfel că finalul va fi unul de foc.
Min 88
Live comment icon
CFR 1907 Cluj
Paun intră în locul lui Deac
Min 88
Live comment icon
CFR 1907 Cluj
GOOOOOOOOOOOOOOL CFR!!!!! Rondon, care a ratat incredibil mai devreme, marchează pentru clujeni cu o lovitură de cap, la capătul unui corner. Campioana României, aproape de o victorie uriașă!!!!!
Min 85
Live comment icon
Rennes
Gboho vede galben, pentru o intrare dură.
Min 84
Live comment icon
Rennes
Bourigeaud nu mai poate continua. În locul lui intră un fotbalist de 20 de ani, Guitane, aflat la debutul în cupele europene.
Min 80
Live comment icon
CFR 1907 Cluj
Rondon ratează ocazia meciului pentru CFR. După un duel aerian în care niciunul dintre jucătorii angajați nu a atins mingea, vârful clujenilor s-a rezit cu mingea în gheată. Din poziție ideală, a tras cu șiretul, dar balonul a trecut pe lângă, din păcate.
Se anunță un final de foc la poarta lui CFR. Rennes a ajuns la o posesie de peste 60%.
Min 76
Live comment icon
CFR 1907 Cluj
Formidabil din nou Arlauskis! Portarul CFR-ului respinge de sub bară un șut al lui Bourigeaud. Lituanianul acuză o accidentare, după ce a căzut destul de rău.
Min 74
Live comment icon
CFR 1907 Cluj
O nouă schimbare la CFR. Peteleu este înlocuit cu Hoban. Bordeianu va evolua, probabil, fundaș dreapta.
Min 71
CFR 1907 Cluj
Dan Petrescu îl trimite pe Rondon în locul lui Traore, în speranța că acesta va putea să colaboreze mai eficient cu Omrani.
Min 68
Live comment icon
CFR caută să fragmenteze cât mai mult jocul. Omrani îl faultează pe Bourigeaud.
Min 66
Live comment icon
Rennes
Dublă schimbare la Rennes. Au ieșit Del Castillo și Hunou, în locul lor intrând Siebatcheu și Gboho.
Min 62
Live comment icon
Niang acuză o accidentare, după un fault al lui Culio. Reluările arată că mijlocașul lui CFR a avut o intervenție cu talpa, pentru care merita galben. Din fericire, argentinianul a scăpat de sancțiune, centralul nesesizând intrarea sa.
Dan Petrescu e precum un leu în cușcă pe margine, nemulțumit că echipa sa e dominată și în partea secundă. Din fericire, presiunea lui Rennes nu s-a concretizat și pe tabela de marcaj.
Min 53
Live comment icon
CFR 1907 Cluj
Arlauskis e providențial încă o dată. Lituanianul respinge cu piciorul un gol ca și făcut, la un șut din apropiere al lui Raphinha.
Min 50
Live comment icon
CFR 1907 Cluj
Acțiune prelungită de atac a CFR-ului. Clujenii ratează prin Culio, la cea mai închegată fază a campioanei României în acest meci. Romain Salin respinge superb șutul excelent al mijlocașului lui "Super Dan".
Min 47
CFR 1907 Cluj
Repriza secundă începe în aceeași notă de dominare a lui Rennes. Arlauskis e din nou la post la o acțiune periculoasă a francezilor, dar de la margine se semnalizase oricum off-side.