Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lopetegui a felicitat CFR-ul, dar a fost dezamăgit de ce a găsit în Gruia: "Nu ştiu cum e posibil"

Cristian Mihală

Actualizat 20/02/2020 la 22:22 GMT+2

Julen Lopetegui, antrenorul Sevillei, a lăudat CFR-ul pentru prestaţia din turul 16-imilor Europa League. Campioana României a remizat, 1-1, cu cea mai titrată echipă din istoria competiţiei, Sevilla, dar tehnicianul andaluzilor nu a avut doar motive de laudă pentru români. Fostul selecţioner al Spaniei s-a declarat dezamăgit de starea gazonului.

CFR Cluj Sevilla Lopetegui

Credit imagine: Eurosport

CFR a fost la ceva mai mult de 10 minute de un rezultat istoric, o victorie împotriva Sevillei. Lopetegui, ultima oară la Real Madrid, a lăudat campioana României pentru jocul prestat şi a punctat că a fost mulţumit şi de evoluţia elevilor săi.
"Cred că meritam să câştigăm, deşi am întâlnit un adversar bun, cum e CFR. Am făcut doar 1-1 şi avem nevoie de un succes în retur. Dar sunt bucuros, cred că jucătorii mei au făcut o partidă bună", a spus Lopetegui la TelekomSport1.
Dacă Dan Petrescu şi jucătorii din Gruia au fost lăudaţi, nu acelaşi lucru se poate spune despre gazonul de la Cluj, unul dezamăgitor pentru un asemenea nivel.
"Nu înţeleg cum acest teren a putut să arate aşa cum a arătat în această seară. Nu ştiu cum e posibil aşa ceva. E păcat pentru spectacol", a mai spus tehnicianul.
Nu a fost un teren bun, dar ştiam ce ne aşteaptă şi am făcut un meci bun | Luuk de Jong
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo