Sevilla s-a calificat în optimile Europa League după 0-0 pe propriul teren cu CFR Cluj, iar lui Julien Lopetegeui i-a fost cerută demisia la finalul partidei. Fostul selecționer a vorbit la conferința de presă de după partidă despre duelurile cu CFR, dar și despre golul anulat de VAR al lui Alexandru Păun.
Eu fac o analiză după starea vestiarului, iar acesta este foarte fericit de realizarea obiectivului, am fost superiori în ambele manșe și meritam un rezultat mai confortabil. Dacă nu reușești să marchezi, apare presiunea, ei nu aveau nimic de pierdut și noi am fost negativi în abordare la final. Am meritat însă clar să ne calificăm, am avut multe ocazii de gol
Am avut o echipă bună în față. Au mai rămas destul echipe puternice. Este o competiție din careu au fost eliminate echipe puternice. Noi ne-am îndeplinit obiectivul, însă nu trebuia să avem emoții la final. De acum ne pregătim pentru meciul cu Osasuna
Romanian Liga I
CFR, prima din Liga 1 care debutează în sezonul 2022/23 al cupelor europene! Programul românilor
ACUM 13 ORE
Sevilla va fi în urne la trangerea la sorți pentru optimile Europa League ce va avea loc de la ora 14.00 și va fi transmisă live pe Eurosport.ro.

Lopetegui: "Din fericire, VAR a anulat golul"

Fostul selecționer al Spaniei și antrenor al celor de la Real Madrid a fost întrebat și despre reușita lui Alexandru Păun, anulată de VAR pentru henț la Lacina Traore. Lopetegui a lăudat decizia și nu a dorit să vorbească despre criticile aduse de Dan Petrescu după partidă.
VAR-ul a anulat reușita pentru că a fost un henț clar și nu am prea multe alte lucruri de spus. Golul a venit după o acțiune ilegală și, din fericire, VAR a anulat golul. Așa am trăit tot momentul
Nu am nimic de spus despre asta (reacția lui Dan Petrescu). Nu este nicio îndoială legată de decizie

Tragerea la sorți a optimilor Europa League, în direct pe eurosport.ro

Vineri, de la ora 14:00, eurosport.ro îți oferă în direct tragerea la sorți a optimilor Europa League.
Se anunță dueluri foarte tari, în condițiile în care formațiile calificate urmează să intre în aceeaşi urnă, fără să existe capi de serie. În plus, echipe din aceeaşi ţară se pot întâlni din această fază a competiţiei. Ca atare, vom putea avea un duel de genul Manchester United - Wolves sau Roma - Inter.
De notat că înainte de tragerea la sorţi, oficialii forului european vor anunţa dacă există restricţii geografice, știut fiind faptul că în anumite zone ale Europei situațiile sunt tensionate din punct de vedere politic.
Manșa tur a optimilor de finală din Europa League va avea loc pe 12 martie, în timp ce returul se va disputa o săptămână mai târziu (19 martie).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, un car de nervi după ce a luat al 5-lea titlu cu CFR: "Toată țara mă injură!"
25/05/2022 LA 05:50
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
20/05/2022 LA 08:39