Eurosport

Lopetegui: "Echipa mai bună s-a calificat". Ce a spus antrenorul Sevillei despre golul anulat de VAR

Lopetegui: "Echipa mai bună s-a calificat". Ce a spus antrenorul Sevillei despre golul anulat de VAR

28/02/2020 la 08:55Actualizare 28/02/2020 la 09:02

CFR Cluj a fost eliminată din 16-imile Europa League după 2 partide încheiate la egalitate cu FC Sevilla.

" Eu fac o analiză după starea vestiarului, iar acesta este foarte fericit de realizarea obiectivului, am fost superiori în ambele manșe și meritam un rezultat mai confortabil. Dacă nu reușești să marchezi, apare presiunea, ei nu aveau nimic de pierdut și noi am fost negativi în abordare la final. Am meritat însă clar să ne calificăm, am avut multe ocazii de gol"
" Am avut o echipă bună în față. Au mai rămas destul echipe puternice. Este o competiție din careu au fost eliminate echipe puternice. Noi ne-am îndeplinit obiectivul, însă nu trebuia să avem emoții la final. De acum ne pregătim pentru meciul cu Osasuna"

Sevilla va fi în urne la trangerea la sorți pentru optimile Europa League ce va avea loc de la ora 14.00 și va fi transmisă live pe Eurosport.ro.

Lopetegui: "Din fericire, VAR a anulat golul"

" VAR-ul a anulat reușita pentru că a fost un henț clar și nu am prea multe alte lucruri de spus. Golul a venit după o acțiune ilegală și, din fericire, VAR a anulat golul. Așa am trăit tot momentul"
" Nu am nimic de spus despre asta (reacția lui Dan Petrescu). Nu este nicio îndoială legată de decizie"

Tragerea la sorți a optimilor Europa League, în direct pe eurosport.ro

Vineri, de la ora 14:00, eurosport.ro îți oferă în direct tragerea la sorți a optimilor Europa League.

Se anunță dueluri foarte tari, în condițiile în care formațiile calificate urmează să intre în aceeaşi urnă, fără să existe capi de serie. În plus, echipe din aceeaşi ţară se pot întâlni din această fază a competiţiei. Ca atare, vom putea avea un duel de genul Manchester United - Wolves sau Roma - Inter.

De notat că înainte de tragerea la sorţi, oficialii forului european vor anunţa dacă există restricţii geografice, știut fiind faptul că în anumite zone ale Europei situațiile sunt tensionate din punct de vedere politic.

Manșa tur a optimilor de finală din Europa League va avea loc pe 12 martie, în timp ce returul se va disputa o săptămână mai târziu (19 martie).

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.