”Am avut momente bune, când puteam marca, dar n-am făcut-o. În a doua repriză ne-am retras prea devreme, am pierdut teren. CSKA a dominat mai mult, a avut ocazii, au fost în terenul nostru. Dar e un egal care ne dă speranțe, mergem cu încredere să ne calificăm.
Nu cred că n-am avut dorință. Băieții au avut atitudine, dar adversarul e unul cu calitate. Au jucători care pot face diferența. Nu a fost o partidă ușoară. Au fost însă momente importante pe care nu le-am gestionat bine. Ocaziile ratate, în situații în care am ajuns la poartă, altfel era meciul dacă aveam 1-0. Eliminarea lui Chipciu? Foarte ușoară. Cred că prea ușor acordată, la nivelul acesta.
Dacă băteam azi, aveam nevoie de egal cu goluri la Berna. Mai repede însă obținem o victorie cu 1-0. Era important să fim la mâna noastră, să avem șanse. Nu ar fi fost un sentiment plăcut să mergem acolo fără șanse de calificare”, a declarat Marius Bilașco la DigiSport.
Europa League
Avocatul lui Kamara, șocat de ce au făcut copiii cehi la meciul cu Rangers. "O rușine!"
01/10/2021 LA 08:29

CFR Cluj - CSKA Sofia 0-0. Calificarea se joacă la Berna

CFR Cluj a remizat (0-0) cu CSKA Sofia pe teren propriu în etapa a cincea din grupele Europa League. Meciul a fost controlat în cea mai mare parte de bulgari, care au ratat mai multe ocazii importante.
Ardelenii nu au avut intensitate, creativitate sau un plan clar de joc iar după eliminarea lui Chipciu din finalul partidei, ardelenii nu au avut altceva de făcut decât să reziste pentru a scoate egalul. Astfel, CFR a ajuns la patru meciuri consecutive fără gol marcat.
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
16/09/2021 LA 21:01
Europa League
Moruțan și Cicâldău, meci mare pentru Galata, în victoria cu Lazio! Mitriță, gol pentru PAOK
16/09/2021 LA 18:35