Marius Croitoru a oferit prima reacție după ce a aflat că ar putea da piept cu Jose Mourinho, unul dintre antrenorii de top ai momentului. Tehnicianul lui FC Botoșani a glumit când a fost întrebat ce îi va spune celui poreclit "The Special One".
Într-un interviu oferit pentru Digisport, Croitoru a întrebat în ce limbă ar trebui să-i spună lui Mourinho că îl bate. Apoi, antrenorul formației moldovene a mărturisit că nici măcar nu visează să treacă de Tottenham:
"Ce să-i zic? N-am multe de spus. Cred că el acum nu mai poate și urmărește Botoșaniul de teamă. Ce să-i zic? Ceea ce vorbim la fiecare meci din România. În ce limbă să-i spun că îl bat? Ca să înțeleagă. El o să răspundă: yes, ok, nu? Asta e realitatea.
Europa League
Leicester continuă în Conference League, Brendan Rodgers a oferit declarația serii: "Nu știu nimic"
10/12/2021 LA 06:43
Provenim din două lumi diferite, ca mentalitate, ca fotbal, ca nație, ca tot. Ei au fotbalul lor, noi pe al nostru, din păcate. Lotul lui Tottenham este undeva la o valoare de peste 700 de milioane de euro. Ne lipsesc și nouă 700 și ceva de milioane, nu e diferență mare. Chiar dacă vi se pare absurd, meciurile cu echipe mari sunt mai ușor de pregătit.
Tottenham a avut o mână pe trofeu. Dar nu ai cum să visezi așa ceva, n-ai cum, nu vreau. Nici în vis cred că nu îți dă rezultatul pe care îl vrei. Da, nu ne interzice nimeni să visăm.", a spus Marius Croitoru, pentru Digisport.

Botoșani ar putea juca împotriva lui Tottenham, în turul 3 din UEFA Europa League

FC Botoșani va juca acasă în turul 2 preliminar al Europa League împotriva celor de la Shkëndija, echipa etnicilor albanezi din Macedonia de Nord. Shkëndija a avut un parcurs interesant în ultimii ani în Macedonia de Nord. Echipa înființată în 1979 a promovat pentru prima oară în 2009 și la doar un an distanță a cucerit titlul. Au urmat alte două campionate cucerite în următorii nouă ani. Sezonul trecut ei s-au clasat pe poziția a treia în campionatul Macedoniei de Nord.
Dacă moldovenii vor reuși să treacă de Shkëndija, îi așteaptă o întâlnire spectaculoasă cu Tottenham, meci pe care îl vor disputa tot acasă pe Stadionul Municipal din Botoșani. Este nevoie ca și englezii să treacă de Lokomotiv Plovdiv, însă pare să fie vorba de o misiune ușoară pentru echipa din nordul Londrei.

Tottenham, vizită în premieră la Botoșani

Jose Mourinho a preluat banca tehnică de la Tottenham în noiembrie anul trecut după ce Mauricio Pochettino a fost demis de conducerea clubului. Mourinho a reușit să o aducă pe Tottenahm pe locul șase în campionat după ce preluase echipa de pe locul 14. Un progres cu siguranță, dar jocul sub comanda portughezului nu a impresionat fanii londonezi. Mourinho caută cu siguranță un trofeu în primul său sezon complet la Tottenham așadar nu e de așteptat ca el să trateze cu superficialitate acest meci.
Dacă totul va merge conform planului, Mourinho va veni în România cu Tottenham la Botoșani. Misiunea pare imposibilă pentru echipa lui Marius Croitoru și cu siguranță moldovenii regretă faptul că o astfel de întâlnire trebuie să aibă loc fără spectatori. Cu siguranță că tribunele stadionului din Botoșani ar fi fost pline și atmofera una de neuitat dacă nu ar fi fost contextul pandemiei de coronavirus.
Europa League
Focar de COVID-19 şi la Leicester. "Vulpile", fără 7 jucători împotriva lui Napoli
09/12/2021 LA 08:41
Europa League
Avocatul lui Kamara, șocat de ce au făcut copiii cehi la meciul cu Rangers. "O rușine!"
01/10/2021 LA 08:29