CFR Cluj s-a impus pe terenul lui ȚSKA Sofia, scor 2-0, în prima rundă a grupelor UEFA Europa League.
CFR Cluj a început excelent noul sezon din Europa League, în fața a 12.000 de suporteri bulgari care au creat o atmosferă superbă în tribune, exact ca înainte de pandemie. Gică Hagi a ținut să îl felicite după meci pe Dan Petrescu pentru prestația CFR-ului, chiar dacă ”Regele” a recunoscut că s-a uitat mai mult la meciul lui Rangers de la Standard Liege, acolo unde a jucat fiul său, Ianis.

Mesajul lui Gică Hagi pentru Dan Petrescu

Europa League
La 90 de minute de istorie. Tavernier poate deveni primul fundaș golgheter din istoria Europa League
18/05/2022 LA 09:43
”Sunt foarte fericit pentru Dan Petrescu. Am vorbit cu el, l-am felicitat și i-am spus că reprezintă România. CFR reprezintă România, iar el ține steagul foarte sus. De-asta am vrut să intru în direct, ca să-l felicit”, a declarat Hagi la DigiSport.
Hagi a vorbit și despre prestația lui Ianis Hagi în meciul lui Rangers cu Standard Liege.
”Am intrat în direct și pentru Ianis. E ziua lui, a împlinit 22 de ani. Este într-o echipă care câștigă și vrea să fie acolo sus. Mă bucur că Rangers a făcut un meci bun și a plecat cu cele 3 puncte. Și mi-a plăcut șutul lui Ianis de la 30 de metri. A fost aproape de gol. M-am uitat mai mult la Rangers, cu tot respectul pentru fratele meu, Dan (n.r. - Petrescu)”, a afirmat el.
Europa League
Nemții "cuceresc" Camp Nou. 30.000 de fani ai lui Eintracht vor fi prezenți la returul cu Barcelona
13/04/2022 LA 09:20
Europa League
UEFA, mult mai dură decât FIFA! Bild anunță că Spartak Moscova va fi exclusă din Europa League
28/02/2022 LA 12:06