Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mikel Arteta, după înfrângerea cu Olympiacos: ”Ne doare foarte mult!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 28/02/2020 la 09:36 GMT+2

Mikel Arteta a declarat după eliminarea lui Arsenal din Europa League că înfrângerea în fața celor de la Olympiacos ”doare foarte mult”.

Arteta Aubameyang

Credit imagine: Eurosport

Arsenal a câștigat în tur, la Pireu, cu 1-0, dar a pierdut surprinzător caificarea pe teren propriu. Olympiacos s-a impus la Londra cu 2-1, după prelungiri și s-a calificat în optimi.
Este pentru prima dată în istorie când Arsenal ratează calificarea după o victorie în deplasare, într-un meci din Europa. Arsenal - Olympiacos s-a terminat 1-2. Grecii au dat lovitura în minutul 119.
”Ne doare foarte mult. Aveam planuri mari în această competiție. A fost foarte important pentru noi. A fost un meci foarte greu. Am incercat și încercat din nou, am dat tot ce am avut. Ei s-au apărat foarte aproape de propriul careu. Am reușit să înscriem totuși și eram calificați dar apoi am cedat un corner târziu”, a declarat Arteta.
”Să ataci o echipă în 10 oameni este extrem de dificil. Cred că am creat destule ocazii pentru a câștiga meciul confortabil. Nu s-a întâmplat acest lucru și ar fi trebuti să gestionăm mult mai bine ultimele cinci minute”, a continuat el.
Arteta a adăugat: ”Nu cred că au avut o atitudine nepotrivită. Jucătorii știau că va fi un meci greu. Este crud. E o dezamăgire imensă dar sunt în același timp foarte mândru de jucători. Ar fi fost incredibil dacă ne-am fi calificat. Jucătorii au susținerea mea pentru felul în care au jucat”.

Martin Keown: ”Jucătorii nu l-au ascultat pe antrenor!”

Martin Keown, fundașul legendar al lui Arsenal, a declarat pentru BT Sport: ”A fost pentru prima oară când am simțit că jucătorii nu l-au ascultat pe antrenor iar antrenorul nu a știut ce schimbări să facă. Există atât de multe dezamăgiri în acest meci făcut de Arsenal. Mulți jucători au avut o prestație neprofesionistă, un meci foarte slab pentru Arsenal”.
”Dacă ne uităm la fiecare jucător în parte, o să vedem că fiecare ar fi putut face mai multe. Mulți nu au jucat la potențialul lor maxim”, a completat el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo