Debutul de partidă a fost controlat cu autoritate de Manchester United, fiind evident că Ole Gunnar Solskjaer era determinat să anuleze rapid acel gol din deplasare marcat în finalul manșei tur, încheiată 1-1 pe Old Trafford.
Milan, forțată să joace cu Castillejo ca vârf fals - Pioli nu a vrut să-l riște de la început pe Ibrahimovic - nu a reușit să pună în pericol poarta lui Henderson în primele 45 de minute. Diavolii au avut posesia, însă a lipsit creativitatea în cea mai mare parte a timpului.
Europa League
Avocatul lui Kamara, șocat de ce au făcut copiii cehi la meciul cu Rangers. "O rușine!"
01/10/2021 LA 08:29
La pauză Solskjaer a părut să facă o schimbare defensivă - Pogba în locul lui Rashford. Însă decizia sa este confirmată doar trei minute mai târziu. Francezul a avut un impact instant printr-o finalizare de clasă după o adevărată bâlbâială în defensiva milaneză.
Repriza a doua continuare fără mari ocazii, Milan nefiind capabilă nici cu Ibrahimovic pe teren să pună cu adevărat în pericol defensiva diavolilor. Spre finalul meciului, Pogba, eroul serii pentru United, a fost aproape de dublă însă în cele din urmă lovitura sa de cap nu a adus golul al doilea.
Așadar Manchester United merge în sferturile de finală iar formația lui Solskjaer devine în acest moment, după ce și Tottenham a părăsit competiția, principala favorită la cucerirea trofeului.

Rezultatele serii în Europa League

  • Arsenal - Olympiacos 0-1
  • Dinamo Zagreb - Tottenham 3-0
  • Molde - Granada 2-1
  • Șahtior - Roma 1-2
  • Rangers - Slavia Praga 0-2
  • Villareal - Dinamo Kiev 2-0
  • Young Boys - Ajax 0-2
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
16/09/2021 LA 21:01
Europa League
Moruțan și Cicâldău, meci mare pentru Galata, în victoria cu Lazio! Mitriță, gol pentru PAOK
16/09/2021 LA 18:35