Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Paul Pogba a calificat-o pe Manchester United în sferturile Europa League! Rezultatele serii

Vlad Dumitrescu

Actualizat 19/03/2021 la 00:00 GMT+2

Manchester United s-a impus cu 1-0 în deplasare la Milan, grație golului marcat de Paul Pogba, în optimile de finală ale Europa League.

Pogba e Bruno Fernandes esultano dopo un gol in Milan-Manchester United - Europa League 2020/2021 - Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Debutul de partidă a fost controlat cu autoritate de Manchester United, fiind evident că Ole Gunnar Solskjaer era determinat să anuleze rapid acel gol din deplasare marcat în finalul manșei tur, încheiată 1-1 pe Old Trafford.
Milan, forțată să joace cu Castillejo ca vârf fals - Pioli nu a vrut să-l riște de la început pe Ibrahimovic - nu a reușit să pună în pericol poarta lui Henderson în primele 45 de minute. Diavolii au avut posesia, însă a lipsit creativitatea în cea mai mare parte a timpului.
La pauză Solskjaer a părut să facă o schimbare defensivă - Pogba în locul lui Rashford. Însă decizia sa este confirmată doar trei minute mai târziu. Francezul a avut un impact instant printr-o finalizare de clasă după o adevărată bâlbâială în defensiva milaneză.
Repriza a doua continuare fără mari ocazii, Milan nefiind capabilă nici cu Ibrahimovic pe teren să pună cu adevărat în pericol defensiva diavolilor. Spre finalul meciului, Pogba, eroul serii pentru United, a fost aproape de dublă însă în cele din urmă lovitura sa de cap nu a adus golul al doilea.
Așadar Manchester United merge în sferturile de finală iar formația lui Solskjaer devine în acest moment, după ce și Tottenham a părăsit competiția, principala favorită la cucerirea trofeului.

Rezultatele serii în Europa League

  • Arsenal - Olympiacos 0-1
  • Dinamo Zagreb - Tottenham 3-0
  • Molde - Granada 2-1
  • Șahtior - Roma 1-2
  • Rangers - Slavia Praga 0-2
  • Villareal - Dinamo Kiev 2-0
  • Young Boys - Ajax 0-2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo