Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Motivul absenței lui Radu Ștefan cu CFR: ”A fost pe perfuzii până marți”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 28/11/2019 la 22:23 GMT+2

Radu Ștefan este absent de la meciul CFR-ului cu Lazio de pe Olimpico iar Ionel Dănciulescu a declarat că fundașul român a lipsit din motive medicale, el contactând un virus.

Stefan Radu

Credit imagine: Getty Images

”Am înțeles că nu s-ar fi simțit deloc bine. Ar fi luat un virus, a stat pe perfuzii de sâmbătă până marți. Acum se simte mai bine. Eu spun ce am vorbit cu el și am încredere în ce spune. Chiar dacă era apt, nu ar fi fost titular. Ar fi fost, probabil, pe banca de rezerve. Urmărește tot ce se întâmplă în România”, a declarat Dănciulescu la Digi Sport.
Italienii au ales oricum să își odihnească majoritatea jucătorilor importanți, precum Ciro Immobile și Milinkovic-Savic.
Lazio pornește ca favorită în meciul de la Roma, acolo unde CFR reușea un rezultat fantastic în urmă cu 11 ani. Pe același stadion, formația pregătită de Trombetta reușea să se impună în fața celor de la AS Roma, în grupele UEFA Champions League. Culio reușea două goluri pentru ardeleni și nota unul dintre rezultatele istorice ale echipelor românești în cupele europene.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo