Deși toată lumea se aștepta ca Jose Mourinho să fie plin de laude pentru Giovani Lo Celso, portughezul și-a criticat propriul jucător din acuza pregătirii sale fizice. Mourinho a declarat că Lo Celso nu s-a antrenat în timpul pandemiei.
Oferind declarații imediat după victoria cu 3-1 a lui Tottenham la Ludogorets, Mourinho a afirmat despre Lo Celso: ”A fost bun cu mingea la picior dar nu a fost deloc bun fără minge. Condiția sa fizică nu este deloc una bună. Nu a avut un presezon”.

Jose Mourinho, critici pentru Giovani Lo Celso

Europa League
Anunțul lui Mikel Arteta, după ce Arsenal a ratat calificarea în finala Europa League: "Veți vedea!"
07/05/2021 LA 05:09
”În timpul pandemiei a avut probleme - nu s-a antrenat în acea perioadă iar ceilalți s-au pregătit așa că i-a fost greu. Acum își revine încet, încet. Dar mi se pare că nu este Gio pe care îl știm, el poate să fie un jucător grozav.
Dar cu mingea a fost bun și el știe asta și înțelege ce vrem să jucăm. Dar avem nevoie de o intensitate mai mare pentru a fi mai bine pregătit fizic, să fie mai intens și mai puternic”, a declarat Mourinho.
”Dar a jucat mai mult de o oră, acea oră a făcut parte dintr-un meci pe care trebuia să-l câștigăm dar a fost și o sesiune de antrenament pentru a-și îmbunătăți condiția fizică”, a adăugat portughezul.
Tottenham a câștigat cu 3-1 meciul din Bulgaria contra lui Ludogorets, contând pentru etapa a 3-a a fazei grupelor din Europa League. Londonezii au controlat de la un cap la altul partida, chiar dacă bulgarii au revevit la un moment dat în joc, prin golul marcat de Claudiu Keseru în repriza secundă.
Europa League
Veste excelentă! Finala Europa League se va disputa cu spectatori. Câți fani vor fi în tribune
03/05/2021 LA 18:25
Europa League
Etienne Capoue, eliminat pe targă, în Villarreal - Arsenal 2-1. Ce s-a întâmplat
30/04/2021 LA 05:22