Formația din Premier League, condusă de Jose Mourinho, se pregătește pentru duelul cu campioana Bulgariei, unde evoluează și 3 jucători români: Claudiu Keșeru, Dragoș Grigore și Cosmin Moți.
Cel poreclit "The Special One" a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Ludogorets, pe care a comparat-o cu Bayern Munchen și PSG. Managerul portughez a făcut referire la faptul că trupa din Razgrad domină autoritar campionatul Bulgariei, la fel cu o fac și cele două cluburi gigantice în Bundesliga, respectiv Ligue 1.
"Am jucat deja împotriva unei echipe din Bulgaria (n.r. - Lokomotiv Plovdiv), a doua cea mai bună din campionat, și a fost un meci foarte greu. Așa va fi și cel de diseară.
Europa League
Anunțul lui Mikel Arteta, după ce Arsenal a ratat calificarea în finala Europa League: "Veți vedea!"
07/05/2021 LA 05:09
Ludogorets are nouă titluri de campioană consecutive. Nu oricine poate reuși așa ceva. Ei fac asta, Bayern Munchen și PSG. Au o echipă tehnică, cu multă calitate. Avem nevoie de puncte și mergem în Bulgaria cu gândul ăsta.", a spus Jose Mourinho, citat de Sportal.

Tottenham, condusă de Mourinho, se pregătește pentru meciul cu românii de la Ludogorets

Ludogorets n-a avut rival în Bulgaria în ultimele 9 sezoane, reușind să câștige titlul de fiecare dată. La această performanță impresionantă au contribuit și cei 3 jucători români. Moți a cucerit 8 titluri, Keșeru a câștigat 5, în timp ce ultimul sosit, Dragoș Grigore, și-a trecut în cont 2.
Așa cum amintea și Mourinho, Spurs n-a avut deloc o misiune ușoară la ultima vizită în Bulgaria, petrecută în urmă cu o lună și jumătate, în turul 2 preliminar al Europa League.
Formația londoneză a fost condusă de Lokomotiv Plovdiv, vicecampioana Bulgariei, cu 1-0 începând din minutul 71, dar Kane&Co au reușit să întoarcă rezultatul în cele din urmă. Chiar Kane a restabilit egalitatea în minutul 80, din penalty, iar Tanguy Ndombele a adus victoria 5 minute mai târziu.
După 2 meciuri, Tottenham se află pe locul 2 în grupa J din Europa League, cu 3 puncte acumulate, la 3 lungimi în spatele liderului surpriză Antwerp. Chiar formația din Belgia a fost cea care a învins trupa lui Mourinho runda precedentă.
LASK Linz se află pe poziția a 3-a, la egalitate de puncte cu Spurs, în timp ce Ludogorets este codașa grupei, cu două înfrângeri din tot atâtea posibile.
https://i.eurosport.com/2020/11/03/2927919.jpg
Europa League
Veste excelentă! Finala Europa League se va disputa cu spectatori. Câți fani vor fi în tribune
03/05/2021 LA 18:25
Europa League
Etienne Capoue, eliminat pe targă, în Villarreal - Arsenal 2-1. Ce s-a întâmplat
30/04/2021 LA 05:22