Formația din Premier League, condusă de Jose Mourinho, se pregătește pentru duelul cu campioana Bulgariei, unde evoluează și 3 jucători români: Claudiu Keșeru, Dragoș Grigore și Cosmin Moți.
Cel poreclit "The Special One" a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Ludogorets, pe care a comparat-o cu Bayern Munchen și PSG. Managerul portughez a făcut referire la faptul că trupa din Razgrad domină autoritar campionatul Bulgariei, la fel cu o fac și cele două cluburi gigantice în Bundesliga, respectiv Ligue 1.
"Am jucat deja împotriva unei echipe din Bulgaria (n.r. - Lokomotiv Plovdiv), a doua cea mai bună din campionat, și a fost un meci foarte greu. Așa va fi și cel de diseară.
Europa League
Avocatul lui Kamara, șocat de ce au făcut copiii cehi la meciul cu Rangers. "O rușine!"
01/10/2021 LA 08:29
Ludogorets are nouă titluri de campioană consecutive. Nu oricine poate reuși așa ceva. Ei fac asta, Bayern Munchen și PSG. Au o echipă tehnică, cu multă calitate. Avem nevoie de puncte și mergem în Bulgaria cu gândul ăsta.", a spus Jose Mourinho, citat de Sportal.

Tottenham, condusă de Mourinho, se pregătește pentru meciul cu românii de la Ludogorets

Ludogorets n-a avut rival în Bulgaria în ultimele 9 sezoane, reușind să câștige titlul de fiecare dată. La această performanță impresionantă au contribuit și cei 3 jucători români. Moți a cucerit 8 titluri, Keșeru a câștigat 5, în timp ce ultimul sosit, Dragoș Grigore, și-a trecut în cont 2.
Așa cum amintea și Mourinho, Spurs n-a avut deloc o misiune ușoară la ultima vizită în Bulgaria, petrecută în urmă cu o lună și jumătate, în turul 2 preliminar al Europa League.
Formația londoneză a fost condusă de Lokomotiv Plovdiv, vicecampioana Bulgariei, cu 1-0 începând din minutul 71, dar Kane&Co au reușit să întoarcă rezultatul în cele din urmă. Chiar Kane a restabilit egalitatea în minutul 80, din penalty, iar Tanguy Ndombele a adus victoria 5 minute mai târziu.
După 2 meciuri, Tottenham se află pe locul 2 în grupa J din Europa League, cu 3 puncte acumulate, la 3 lungimi în spatele liderului surpriză Antwerp. Chiar formația din Belgia a fost cea care a învins trupa lui Mourinho runda precedentă.
LASK Linz se află pe poziția a 3-a, la egalitate de puncte cu Spurs, în timp ce Ludogorets este codașa grupei, cu două înfrângeri din tot atâtea posibile.
https://i.eurosport.com/2020/11/03/2927919.jpg
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
16/09/2021 LA 21:01
Europa League
Moruțan și Cicâldău, meci mare pentru Galata, în victoria cu Lazio! Mitriță, gol pentru PAOK
16/09/2021 LA 18:35