Nicolae Stanciu continuă să impresioneze la echipa de club și pe plan european. Mijlocașul român a marcat golul doi al celor de la Slavia Praga în partida pe care cehii o dispută la această oră împotriva israelienilor de la Hapoel Beer Sheva.
Sima a deschis scorul pentru Slavia în minutul 31, iar 5 minute mai târziu a ieșit la rampă jucătorul român. O minge respinsă de apărarea israelienilor a ricoșat la mijlocașul român, care nu a stat prea mult pe gânduri și l-a executat pe portarul advers cu un șut superb cu piciorul stâng de la marginea careului.
Europa League
"Vin rechinii!". Mourinho, extrem de plastic, după ce a dus-o pe Roma în primăvara Europa League
04/11/2022 LA 09:41
Aceasta este cea de-a 3-a reușită a lui Stanciu în acest sezon, dar prima în Europe League, precedentele 2 fiind reușite în campionat.

Slavia Praga, ca și calificată în primăvara Europa League

În acest moment este pauză în meciul de la Praga, iar Slavia este 99% calificată îm primăvara Europa League. Cehii au în acest moment 12 puncte, la fel ca și Bayer Leverkusen, care conduce de asemenea, scor 2-1, în deplasarea de la Nice. Pentru ca Slavia să mai aibă emoții în perspectiva calificării ar trebui să piardă meciul cu Beer Sheva, iar Nice să câștige împotriva lui Leverkusen, lucruri puțin probabile în acest moment. În ultima partidă din grupă, Slavia se va deplasa pe terenul lui Levekusen, un meci care va decide câștigătoarea grupei.
Slavia Praga are un nou sezon foarte reușit, iar pe lângă parcursul bun din Europa League, echipa este lider și în campionatul Cehiei, unde are 23 de puncte după 9 etape disputate, cu 2 mai multe decât marea rivală Sparta Praga.
Europa League
Jose Mourinho, antrenorul cu cele mai multe victorii în cupele europene. Recordul istoric depășit
28/10/2022 LA 08:38
Europa League
Dan Petrescu, acuze dure după eşecul cu Sivasspor: "Ne-au scos-o din poartă! Am avut 3 penalty-uri"
15/09/2022 LA 20:17