Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Nu contează cu cine jucăm mai departe" Reacțiile eroilor de la CFR Cluj

Sebastian Ujica

Publicat 12/12/2019 la 22:09 GMT+2

Campioana României a reușit 12 puncte într-o grupă dificilă cu Celtic, Rennes și Lazio.

CFR - Craiova

Credit imagine: Eurosport

Trei dintre eroii celor de la CFR Cluj au vorbit după victoria cu Celtic cu 2-0 ce a dus-o pe campioana României în primăvara europeană! Deac a pasat la primul gol marcat de Burcă, în timp ce Djokovic a înscris primul său gol în acest sezon.

Damjan Djokovic

A fost foarte greu. Când joci un meci în care te ajută și un punct nu știi mereu dacă să ataci 100% sau să stai să blochezi. Am bătut o echipă foarte puternică. Sincer, nu am vorbit despre rezultatul din Franța, nici nu am știut cât e. Dan Petrescu ne-a spus să stăm compacți pentru că ocaziile vor veni. Am jucat foarte bine în repriza a doua și mă bucur că am câștigat.
A fost un gol pe care l-am așteptat de mult timp, a venit într-un moment foarte important și sunt fericit. După o grupă atât de grea, orice adversar e binevenit.

Andrei Burcă

Nu ne-a interesat celălalt meci, știam că depinde doar de noi. Uitați-vă ce reușește Lazio în campionat, știam că oricând poate să revină. Așa că ne-am concentrat doar pe noi. Chiar în această dimineață am exersat fazele fixe, Dan Petrescu ne-a spus că ei au câștigat Cupa Ligii din fază fixă, noi am marcat la Rennes din fază fixă. Și ne-a spus că meciul va fi decis din fază fixă și mie mi-a spus că să fiu atent că trebuie să înscriu.

Ciprian Deac

Nu vreau să mă opresc după aceste trofee, de asta vin la antrenamente. CFR știe să câștige trofee și știe ce înseamnă marea performanță. Nu am abordat meciul la egal, nici nu ne-am gândit la celălalt meci.
Celtic e o echipă bună cu toate că au schimbat mulți jucători, au 3 echipe cum a spus și Mister. E bine că am reușit să-i blocăm și să câștigăm. Sincer mă doare piciorul de câte centrări dau de când a venit Mister. În fotbalul mare ați văzut că se decid meciuri importante după o fază fixă. Nu avem timp de odihnă pentru că luni ne așteaptă un meci important, întâlnim liderul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo