Formația olteană, care a încheiat pe locul 2 sezonul precedent din Liga 1, a părăsit încă din primul tur ediția curentă a cupelor europene. După ce Aurel Țicleanu a criticat jocul trupei lui Cristiano Bergodi, a venit rândul lui Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, să-și exprime opinia.
"Bursucul" a fost eliminat, la rândul său, din preliminariile UEFA Champions League și va continua, pe banca lui CFR Cluj, în Europa League. În ciuda faptului că foarte multă lume a considerat înfrângerea Craiovei rușinoasă, Dan Petrescu a mărturisit că nu a fost surprins de rezultatul final, din Georgia:
"Nu m-a surprins rezultatul din meciul Craiovei. Adică e o surpriză, dar nu aşa mare. În cupele europene se poate întâmpla orice. Ei (n.r. - jucătorii lui Lokomotivi Tbilisi) poate nu au mai jucat de mult în cupele europene... E o dramă în România, dar eu nu o văd aşa dramă. Noi facem dramă din orice.
Europa League
Leicester continuă în Conference League, Brendan Rodgers a oferit declarația serii: "Nu știu nimic"
10/12/2021 LA 06:43
Se întâmplă să prinzi o zi proastă, după un drum lung. Am văzut şi puţin din meci, iar adversarul nu a fost aşa de slab. Dar nouă ne place să ne credem sus... am rămas cu generaţia noastră de acum 30 de ani. Toţi cred că am rămas acolo.", a spus Dan Petrescu, într-o conferință de presă online, citat de DigiSport.

Dan Petrescu nu a fost surprins de eliminarea Craiovei din Europa League

Dan Petrescu este de părere că oamenii supraestimează valoarea fotbalului românesc, la ora actuală. "Bursucul" dă vina pe faptul că investițiile din fotbalul din țara noastră au căzut într-un plan îndepărtat:
"Toţi vor rezultatele alea, dar ţinând cont de investiţiile care se fac în România... Nu înţeleg ce vrem noi de la viaţă. Chiar nu înţeleg. Noi nu investim nimic şi vrem să scoatem rezultate.
Noi nu înţelegem că Bulgaria, Cehia, Polonia, toţi investesc masiv în fotbal. Noi nu investim nimic şi vrem rezultate. Deci pe mine eliminarea Craiovei nu m-a surprins, pe alţii poate i-a surprins.", a mai adăgat Dan Petrescu.
Europa League
Focar de COVID-19 şi la Leicester. "Vulpile", fără 7 jucători împotriva lui Napoli
09/12/2021 LA 08:41
Europa League
Avocatul lui Kamara, șocat de ce au făcut copiii cehi la meciul cu Rangers. "O rușine!"
01/10/2021 LA 08:29