Antrenorul campioanei Scoției a declarat că va folosi jucători care, în mod normal, sunt rezerve, în confruntarea de la Cluj.
Mergem relaxați în România. Va fi o echipă total schimbată, pentru că avem program foarte încărcat. Cred că unii jucători vor să joace și merită să joace, iar alții au nevoie de pauză
Lazio este pe locul al treilea în grupă și o va înfrunta pe ultima clasată în ultimul meci, Rennes. Italienii au 6 puncte și dacă vor reuși o victorie, pot urca pe locul al doilea. Singura condiție este ca CFR să piardă în fața scoțienilor.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a găsit vinovatul pentru punctele pierdute de CFR în prelungirile derby-ului cu FCSB
ACUM 19 ORE
https://i.eurosport.com/2019/06/01/2603786.jpg
Simone Inzaghi, antrenorul lui Lazio, spera ca Celtic să obțină victoria în România.
Normal că avem mai multe șanse ca înainte. Celtic a câștigat pe Olimpico și poate câștiga și în România. Noi putem să câștigăm în Franța. În fotbal, orice se poate întâmpla. Vom vedea, ne jucăm șansa la Rennes
Cu patru zile înainte de partida cu CFR, Celtic va juca derby-ul istoric cu Rangers, în Cupa Ligii. În campionat, adversara clujenilor împarte primul loc cu rivala eternă, după 13 etape. Este de așteptat ca vedetele Foster, Ajer, Nitcham, Forest sau Edouard să nu facă deplasarea la Cluj, pentru că ei sunt jucătorii cu cele mai multe partide disputate în acest sezon. În plus, căpitanul Scott Brown este suspendat pentru ultimul meci din grupă.
Romanian Liga I
Ciprian Deac, dezamăgit după remiza cu FCSB! Cum vede mijlocașul lupta la titlu în continuare
ACUM 19 ORE
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj 3-3 | Spectacol total în primul derby al sezonului! Gazdele au egalat ]n prelungiri
IERI LA 07:46