Getty Images

Odion Ighalo după primul gol în tricoul lui United: ”E un vis devenit realitate!”

Odion Ighalo după primul gol în tricoul lui United: ”E un vis devenit realitate!”

28/02/2020 la 09:40Actualizare 28/02/2020 la 09:50

Nigerianul Odion Ighalo a înscris primul său gol de când a ajuns la Manchester United în victoria diavolilor cu 5-0 în fața celor de la Brugge din 16-imile Europa League.

Ighalo a declarat după meci: ”Am avut încredere în noi, am vorbit înainte de meci. Știam că fanii ne susțin și știam că trebuie să mergem și să dăm totul pe teren. Apărarea noastră a fost excelentă iar lor le-a fost mai greu după cartonașul roșu”.

Nigerianul a vorbit și despre prima sa reușită pentru club: ”A fost un moment minunat. Am așteptat acest moment de când am debutat aici. Acum a avut loc și am marcat pentru echipa cu care țin de când eram mic. Este un vis devenit realitate și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta”.

Solskjær

Solskjaer: ”Jucătorii zâmbesc din nou”

Managerul lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, a declarat pentru BT Sport: ”Sunt încântat de fotbalul pe care l-am jucat. Am început meciul hotărâți. Am avut un ritm bun și am reușit să marcăm niște goluri minunate de asemenea”.

Solskjaer a vorbit și despre Odion Ighalo: ”Joacă în față, este capabil să joace și cu spatele la poartă iar acest gol a fost un exemplu bun privind ce ne dorim de la el. Poate să țină mingea și asta ne-a lipsit. Dacă nu l-am fi avut pe Odion astăzi atunci Mason Greenwood ar fi trebuit să joace și am avut alt meci duminică și am fost obosiți. Știam acest lucru când l-am adus”.

”Nu mai primim goluri ceea ce este atât de important iar astăzi am jucat cum am fi vrut să jucăm. Jucătorii zâmbesc din nou, joacă cu încredere și asta ne dorim”, a precizat norvegianul.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.