Fotbal
Europa League

Odion Ighalo după primul gol în tricoul lui United: ”E un vis devenit realitate!”

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

utd

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
28/02/2020 la 08:40

Nigerianul Odion Ighalo a înscris primul său gol de când a ajuns la Manchester United în victoria diavolilor cu 5-0 în fața celor de la Brugge din 16-imile Europa League.

Ighalo a declarat după meci: ”Am avut încredere în noi, am vorbit înainte de meci. Știam că fanii ne susțin și știam că trebuie să mergem și să dăm totul pe teren. Apărarea noastră a fost excelentă iar lor le-a fost mai greu după cartonașul roșu”.

Nigerianul a vorbit și despre prima sa reușită pentru club: ”A fost un moment minunat. Am așteptat acest moment de când am debutat aici. Acum a avut loc și am marcat pentru echipa cu care țin de când eram mic. Este un vis devenit realitate și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta”.

Europa League

"Știi cum numește el Europa League? Cupa Pierzătorilor!". Dezvăluirea făcută la tragerea la sorți

10/07/2020 LA 16:58

Solskjaer: ”Jucătorii zâmbesc din nou”

Managerul lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, a declarat pentru BT Sport: ”Sunt încântat de fotbalul pe care l-am jucat. Am început meciul hotărâți. Am avut un ritm bun și am reușit să marcăm niște goluri minunate de asemenea”.

Solskjaer a vorbit și despre Odion Ighalo: ”Joacă în față, este capabil să joace și cu spatele la poartă iar acest gol a fost un exemplu bun privind ce ne dorim de la el. Poate să țină mingea și asta ne-a lipsit. Dacă nu l-am fi avut pe Odion astăzi atunci Mason Greenwood ar fi trebuit să joace și am avut alt meci duminică și am fost obosiți. Știam acest lucru când l-am adus”.

”Nu mai primim goluri ceea ce este atât de important iar astăzi am jucat cum am fi vrut să jucăm. Jucătorii zâmbesc din nou, joacă cu încredere și asta ne dorim”, a precizat norvegianul.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Europa League

United vs Inter, posibilă finală în Europa League. Programul complet al tragerilor la sorți

10/07/2020 LA 12:32
Europa League

#DORdeSPORT Minunea de pe Anfield și o bere la Cavern Club

15/04/2020 LA 05:17
Subiecte asemănătoare
FotbalEuropa League
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol