Ighalo a declarat după meci: ”Am avut încredere în noi, am vorbit înainte de meci. Știam că fanii ne susțin și știam că trebuie să mergem și să dăm totul pe teren. Apărarea noastră a fost excelentă iar lor le-a fost mai greu după cartonașul roșu”.
Nigerianul a vorbit și despre prima sa reușită pentru club: ”A fost un moment minunat. Am așteptat acest moment de când am debutat aici. Acum a avut loc și am marcat pentru echipa cu care țin de când eram mic. Este un vis devenit realitate și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta”.
https://i.eurosport.com/2020/02/08/2771441.jpg
Europa League
Leicester continuă în Conference League, Brendan Rodgers a oferit declarația serii: "Nu știu nimic"
10/12/2021 LA 06:43

Solskjaer: ”Jucătorii zâmbesc din nou”

Managerul lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, a declarat pentru BT Sport: ”Sunt încântat de fotbalul pe care l-am jucat. Am început meciul hotărâți. Am avut un ritm bun și am reușit să marcăm niște goluri minunate de asemenea”.
Solskjaer a vorbit și despre Odion Ighalo: ”Joacă în față, este capabil să joace și cu spatele la poartă iar acest gol a fost un exemplu bun privind ce ne dorim de la el. Poate să țină mingea și asta ne-a lipsit. Dacă nu l-am fi avut pe Odion astăzi atunci Mason Greenwood ar fi trebuit să joace și am avut alt meci duminică și am fost obosiți. Știam acest lucru când l-am adus”.
”Nu mai primim goluri ceea ce este atât de important iar astăzi am jucat cum am fi vrut să jucăm. Jucătorii zâmbesc din nou, joacă cu încredere și asta ne dorim”, a precizat norvegianul.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Europa League
Focar de COVID-19 şi la Leicester. "Vulpile", fără 7 jucători împotriva lui Napoli
09/12/2021 LA 08:41
Europa League
Avocatul lui Kamara, șocat de ce au făcut copiii cehi la meciul cu Rangers. "O rușine!"
01/10/2021 LA 08:29