Omrani s-a născut în Franța, într-un orășel numit Forbach. A ajuns la academia lui Marseiile în 2007, pentru care a jucat timp de patru ani. În 2011, acesta a debutat pentru echipa mare a francezilor, însă a jucat numai 10 partide. Atacantul a evoluat un sezon și pentru clubul Arles-Avignon, din a doua ligă franceză. Omul de gol din atacul lui CFR Cluj a adunat 18 selecții la naționalele de tineret ale Franței, pentru care a înscris cinci goluri. Atacantul are și origini algeriene, dar n-a evoluat în nicio partidă pentru naționala africană.

Omrani a depășit 100 de meciuri pentru CFR Cluj

Billel Omrani a ajuns în 2016 în Gruia și a adunat 118 de meciuri pentru CFR Cluj. Adus liber de contract de la Marseille, atacantul francez a marcat de 33 de ori pentru ardeleni și a pus umărul la cele două titluri de campioană ale CFR-ului din ultimii doi ani. Omrani are în palmares și o Supercupă a României câștigată în 2018.
Romanian Liga I
Negocierile dintre CFR Cluj și Omrani, în impas! Francezul nu s-a prezentat în cantonament
11/01/2022 LA 11:39
https://i.eurosport.com/2019/10/02/2688241.jpg
Omrani a fost omul decisiv în ultimul meci disputat de CFR Cluj în Europa League. Introdus pe teren în a doua repriză, francezul a marcat golul de 2-1 contra lui Lazio și a asigurat primele trei puncte ale echipei lui Dan Petrescu în grupa E. Atacantul campioanei en-titre din Liga 1 nu se află la prima reușită în Europa. Omrani a contribuit masiv la calificarea în playoff-ul UEFA Champions League. Acesta a marcat de șase ori în tururile preliminare și a asigurat un loc în grupele Europa League pentru formația ardeleană. Omrani a reușit chiar o “dublă” pe terenul lui Celtic, echipă cu care CFR se va reîntâlni în meciurile din grupă.

Așa arată programul lui CFR Cluj din grupele UEFA Europa League:

  • Celtic - CFR Cluj (3 octombrie)
  • Rennes - CFR Cluj (24 octombrie)
  • CFR Cluj - Rennes (7 noiembrie)
  • Lazio - CFR Cluj (28 noiembrie)
  • CFR Cluj - Celtic (12 decembrie)
În Liga 1, CFR Cluj se află pe primul loc, după 9 etape. Umătorul meci al echipei lui Dan Petrescu va fi cel de pe terenul lui FCSB, programat duminică seară.
Romanian Liga I
Cum arată 11-le ideal al stranierilor din Liga 1! Cei de la Botoșani și Voluntari domină echipa
09/01/2022 LA 14:41
Romanian Liga I
Alibec i-a transmis un mesaj lui Dan Petrescu. Anunțul tehnicianului de la CFR
04/12/2021 LA 15:59