Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ovidiu Hațegan va arbitra duelul românilor din optimile Europa League

Nicu Savin

Actualizat 09/03/2021 la 13:36 GMT+2

Meciul dintre Rangers şi Slavia Praga, din optimile Europa League va fi arbitrat de Ovidiu Haţegan. Meciul va avea loc joi, 11 martie, la ora 19:55. Partida este cu atât mai specială, cu cât la cele 2 echipe evoluează Ianis Hagi şi Nicolae Stanciu.

Ovidiu Hategan

Credit imagine: Imago

Articol scris de Romeo Ene
Rangers a trecut de Antwerp în şaisprezecimi după o dublă spectaculoasă: 4-3 în deplasare, 5-2 acasă, iar Slavia Praga a produs surpriza şi a trecut de Leicester după 2-0 la general.
Ovidiu Haţegan va fi ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Sebastian Gheorghe, și de Istvan Kovacs ca arbitru de rezervă. 2 italieni se vor afla în camera VAR, Marco Di Bello și Paolo Valeri.

Colțescu i-l indică lui Hațegan pe Pierre Webo

Primul meci euroepan pentru Hațegan după PSG-Istanbul Bașakșehir

Pentru Ovidiu Haţegan este primul meci european după scandalul de pe 8 decembrie, de la meciul PSG - Basaksehir, atunci când partida a fost întreruptă din cauza unor acuzaţii de rasism.
Decizia vine în contextul în care Sebastian Colţescu a fost suspendat până la 30 iunie din cauza incidentelor în care a fost implicată brigada condusă de Ovidiu Hațegan, după ce Basaksehir a refuzat să revină pe teren în urma unor remarci cu caracter rasist făcute de Sebastian Colțescu.
În același timp, asistentul Octavian Șovre este sancționat pentru comportament inadecvat și va trebui să urmeze de asemenea un program educațional.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo