Glasgow Rangers are programată joi partida tur cu Bayer Leverkusen din optimile Europa League, însă meciul retur poate să nu se dispute la data programată, pe 19 martie. Acest lucru a fost cerut de către Ministrul Sănătății din Germania!
Jens Spahn a cerut ca toate evenimentele sportive cu peste 1.000 de suporteri să fie anulate din cauza temerilor legate de coronavirus. Germania a confirmat până acum 850 de cazuri, o femeie de 60 de ani fiind prima persoană care și-a pierdut viața din cauza virusului.
Partida din Leverkusen și Rangers nu este singura cu probleme. Duelul dintre Olympiacos și Wolverhampton se va disputa cu porțile închise.
Premier League
Chelsea va avea un nou proprietar. Americanul Todd Boehly va plăti o sumă astronomică!
07/05/2022 LA 05:39
Obiectivul nostru principal este să încetinim răspândirea. Cu cât se răspândește mai lent virusul, cu atât va putea face față mai bine sistemul nostru medical. Un aspect important este legat de evenimentele cu peste 1000 de participanți. Din punctul meu de vedere, sunt prea lent anulate. Având în vedere evenimentele ultimelor zile, acest lucru ar trebui să se schimbe rapid. După multe discuții cu cei responsabili, încurajez în mod expres anularea tuturor evenimentelor cu peste 1000 de participanți. Sunt conștient de consecințele pe care le-ar avea asupra cetățenilor și organizatorilor. Vom discuta despre impactul economic în următoarele zile. Însă un lucru este clar: sănătatea este pe primul loc
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Top 15 fotbaliști ale căror cote de piață au scăzut cel mai mult de la începutul acestui sezon
20/04/2022 LA 06:52
Bundesliga
Un puști-minune din Bundesliga visează să ajungă la Barca! "Mi-am dorit mereu să joc pe Camp Nou"
17/04/2022 LA 11:59