Fotbal
Europa League

Partida din Europa League dintre Leverkusen și Glasgow Rangers poate să fie amânată

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

James Tavernier of Rangers FC celebrates the victory at the end of the UEFA Europa League round of 32 second leg match between Sporting Club Braga and Rangers FC at Estadio Municipal de Braga on February 26, 2020

Credit imagine: Getty Images

DeSebastian Ujica
09/03/2020 la 09:15

Germania este și ea lovită puternic de epidemia de coronavirus iar acest lucru poate să afecteze programul Europa League.

Glasgow Rangers are programată joi partida tur cu Bayer Leverkusen din optimile Europa League, însă meciul retur poate să nu se dispute la data programată, pe 19 martie. Acest lucru a fost cerut de către Ministrul Sănătății din Germania!

Jens Spahn a cerut ca toate evenimentele sportive cu peste 1.000 de suporteri să fie anulate din cauza temerilor legate de coronavirus. Germania a confirmat până acum 850 de cazuri, o femeie de 60 de ani fiind prima persoană care și-a pierdut viața din cauza virusului.

DFB-Pokal

Bayern Munchen a câștigat Cupa Germaniei! Performanța extraordinară bifată de Lewandowski

04/07/2020 LA 22:18

Partida din Leverkusen și Rangers nu este singura cu probleme. Duelul dintre Olympiacos și Wolverhampton se va disputa cu porțile închise.

Obiectivul nostru principal este să încetinim răspândirea. Cu cât se răspândește mai lent virusul, cu atât va putea face față mai bine sistemul nostru medical. Un aspect important este legat de evenimentele cu peste 1000 de participanți. Din punctul meu de vedere, sunt prea lent anulate. Având în vedere evenimentele ultimelor zile, acest lucru ar trebui să se schimbe rapid. După multe discuții cu cei responsabili, încurajez în mod expres anularea tuturor evenimentelor cu peste 1000 de participanți. Sunt conștient de consecințele pe care le-ar avea asupra cetățenilor și organizatorilor. Vom discuta despre impactul economic în următoarele zile. Însă un lucru este clar: sănătatea este pe primul loc

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Premier League

Victorie uriașă pentru Arsenal pe terenul lui Wolves! Puștiul Saka a stabilit un record impresionant

04/07/2020 LA 21:14
Premier League

Premier League | Manchester United - Sheffield 3-0, după un hat-trick reușit de Martial

24/06/2020 LA 20:22
Subiecte asemănătoare
FotbalEuropa LeagueBayer LeverkusenOlympiacosMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol