Condițiile meteo fac imposibilă desfășurarea partidei dintre FC Salzburg și Eintracht Frankfurt care trebuia să aibă loc în această seară astfel că meciul se va disputa în altă zi! La Salzburg a fost lansat un avertisment pentru de uragan, viteza vântului urmând să ajungă până la 120 de kilometri pe oră!
Astfel, s-a luat decizia ca meciul să fie amânat. În tur, scorul a fost 4-1 pentru germani astfel că șansele campioanei Austriei la calificare sunt mici. Salzburg a jucat în grupele UEFA Champions League în acest sezon, impresionând în grupă cu Liverpool, Napoli și Genk.
Plecările lui Erling Haaland și Takumi Minamino au afectat însă echipa iar ultimele rezultate sunt sub așteptări: pe lângă înfrângerea din tur cu Eintracht, Salzburg a pierdut și în campionat, 2-3 pe propriul teren cu LASK Linz, și a făcut 2-2 în deplasare la Austria Viena. Astfel, Salzburg este pe locul 2 în campionat și ar putea să rateze pentru prima dată titlul după ce a câștigat ultimele 6 ediții.
Europa League
Ce le-a cerut antrenorul jucătorilor lui Rangers după eșecul din Europa League! "A fost o loterie"
ACUM 14 ORE
În urma avertismentului de uragan pentru această seară, cu vânt de până la 120km/h, partida dintre FC Red Bull Salzburg și Eintracht Frankfurt a fost amânată. Decizia a fost luată de către autoritățile locale după o întâlnire de criză la care au participat și reprezentanți UEFA și de la cele două cluburi, precum și poliția din Salzburg | Comunicat FC Salzburg
Partida ar urma să fie reprogramată pentru zilele următoare, astfel încât să aibă loc înainte de startul optimilor Europa League de peste 7 zile.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Europa League
Ianis Hagi a recunoscut că e frustrat că nu poate juca în finala Europa League! Mesajul românului
IERI LA 17:52
Europa League
Gică Hagi, spectator de lux la finala Europa League! Ce a făcut după ce a ajuns la Sevilla
17/05/2022 LA 16:31