Dan Petrescu a vorbit, la conferința de presă, despre așteptările sale în contextul meciului din Gruia. Tehnicianul campioanei României consideră că echipa sa are nevoie de o minune pentru a se califica în faza următoare din Europa League, împotriva unui adversar foarte puternic.
"Bursucul" își pune mari speranțe în Arlauskis, portarul care a fost prezent și la "dubla" dintre Unirea Urziceni și Sevilla, din urmă 11 ani:
"S-a întâmplat minunea cu Urziceni și sper să mai facem una și cu CFR. Sevilla are mulți jucători de echipă națională și pornește ca favorită clară. I-am urmărit și știu la ce să mă aștept. Am reușit să câștigăm cu multă muncă și determinare până acum și trebuie să continuăm la fel.
Fotbal
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 22-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
ACUM 16 ORE
Dacă Arlauskis reușește mâine un meci la fel ca în perioada Unirii Urziceni și nu primim gol, vom avea o șansă la calificare.Sper să trimitem un șut și să dăm 2 goluri. Important este ca, după meciul tur, să putem merge la Sevilla cu o șansă, cu un rezultat bun.", a spus Dan Petrescu.
https://i.eurosport.com/2019/11/08/2712569.jpg

Dan Petrescu: "Vom face un pressing agresiv"

Legat de tactica pe care CFR o va folosi la meciul din Gruia, Dan Petrescu a dezvăluit că va impune un pressing agresiv. În același timp, antrenorul ardelenilor are încredere că atacanții săi vor reușit să înscrie în poarta Sevillei.
"Posibil ca mâine să fie 4-5 schimbări față de ultimul meci din campionat. Am mare încredere în atacanții mei că vor înscrie mâine. Dacă nu va fi Rondon, altul va reuși. Vom încerca să facem un pressing agresiv și să recuperăm mingea într-o zonă cât mai ofensivă.
În ultimul timp, Sevilla a demonstrat că se descurcă foarte bine la faze fixe. Nu cred că putem să-i surprindem cu ceva la nivelul lotului, ne-au urmărit cu siguranță partidele din Europa. Este o surpriză plăcută faptul că stadionul va fi plin, sper să-i facem fericiți pe suporteri.", a mai adăugat antrenorul lui CFR.
CFR Cluj n-a pierdut vreun meci oficial în 2020, fiind pe primul loc în Liga 1. De cealaltă parte, Sevilla nu trece printr-o perioadă strălucită în La Liga, reușind să câștige un singur meci în ultimele 5 etape din La Liga.
Partida din Gruia va fi a 3-a întâlnire dintre Dan Petrescu și formația spaniolă, după cele două meciuri din grupele Champions League din sezonul 2009/2010, pe când tehnicianul o pregătea pe Unirea Urziceni.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a găsit vinovatul pentru punctele pierdute de CFR în prelungirile derby-ului cu FCSB
23/01/2022 LA 21:29
Romanian Liga I
Ciprian Deac, dezamăgit după remiza cu FCSB! Cum vede mijlocașul lupta la titlu în continuare
23/01/2022 LA 20:54