Angel Torres a declarat: ”Nu vom merge la Milano să jucăm cu Inter”. El a vorbit într-un interviu acordat emisiunii de Radio El Transistor și a fost categoric: UEFA trebuie să găsească un alt loc pentru a se disputa meciul cu Inter.
”Dacă situația nu se schimbă, nu vom merge la Milano. Putem să fim eliminați, să pierdem meciul la masa verde. Nu contează. Dar nu voi fi eu cel care își asumă un asemenea risc, să merg într-un oraș în care situația este gravă”, a declarat el.
Meciul dintre Inter și Getafe era oricum pus sub semnul întrebării din cauza deciziei Spaniei de a opri toate zborurile care vin din Italia. De asemenea, Barcelona - Napoli și Sevilla - Roma sunt în aceeași situație.
Europa League
"Vin rechinii!". Mourinho, extrem de plastic, după ce a dus-o pe Roma în primăvara Europa League
04/11/2022 LA 09:41
https://i.eurosport.com/2020/03/10/2792661.jpg
”Guvernul spaniol a emis un decret care este destul de clar, prin care sunt oprite toate zborurile din Italia către Spania. Vom vedea ce va spune guvernul italian. Dacă situația va fi aceeași, nu avem cum să călătorim, meciul va fi anulat sau amânat. Decizia finală din partea UEFA nu a venit încă, suntem în contact cu ei”, a declarat Torres cu o zi înainte.
Amenințarea coronavirusului duce la măsuri din ce în ce mai aspre luate în toată Europa. Meciul lui Chelsea din Champions League de la Bayern Munchen se va juca fără spectatori, la fel ca multe alte partide din Europa League, inclusiv cele jucate de Wolves, Mancehster United și Rangers. Tot în Champions League, Atalanta - Valencia s-a jucat cu porțile închise iar la fel se va întâmpla - dacă se vor mai disputa - la Barcelona - Napoli și Juventus - Lyon.
Autoritățile franceze au anunțat că următoarele meciuri din Ligue 1 se vor juca fără spectatori. Aceeași decizie luată în Spania pentru următoarele etape a făcut ca asociația fotbaliștilor să ceară ca meciurile să fie suspendate cu totul. Federația germană a hotărât să anuleze un amical cu Italia iar mai multe partide din Bundesliga, printre care Bayern - Dusseldorf și Dortmund - Schalke, se vor juca fără spectatori. În Italia, toate competițiile sportive, inclusiv Serie A, au fost suspendate până pe 3 aprilie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Europa League
Jose Mourinho, antrenorul cu cele mai multe victorii în cupele europene. Recordul istoric depășit
28/10/2022 LA 08:38
Europa League
Dan Petrescu, acuze dure după eşecul cu Sivasspor: "Ne-au scos-o din poartă! Am avut 3 penalty-uri"
15/09/2022 LA 20:17