”Este o echipă pe care o știu. CFR Cluj este cea mai bună echipă din România. A eliminat Lazio, Celtic și Rennes, trei formații puternice. Au investit mult și au câștigat toate cele trei meciuri de acasă în grupă. Pe scurt, e o echipă care ne va pune probleme”, a declarat Lopetegui, conform sevilla.abc.es.
”Există multe echipe bune în Europa, important e cum jucăm noi și să ne calificăm”, a adăugat spaniolul, fiind întrebat dacă este mulțumit de rezultatul tragerilor la sorți.
Site-ul oficial al Sevillei s-a arătat mai optimist în ceea ce privește întâlnirea cu campioana României.
Europa League
Leicester continuă în Conference League, Brendan Rodgers a oferit declarația serii: "Nu știu nimic"
10/12/2021 LA 06:43
https://i.eurosport.com/2019/11/28/2726267.jpg
"Sevilla va călători în Transilvania atunci când Europa League se va relua, în februarie. Andaluzii au fost norocoși la tragerea la sorți pentru 16-imile Europa League, urmând a da piept cu CFR, campioana României. Clujenii s-au calificat de pe locul secund, dintr-o grupă cu Celtic, Lazio și Rennes. Campioana ultimelor două ediții din Liga 1, CFR se află în acest moment pe locul secund în clasament, în spatele Astrei. CFR are cinci titluri de campioană, 4 Cupei și 3 Supercupe", notează siteul oficial al spaniolilor.
Manșa tur din 16-imile Europa League va avea loc pe 20 februarie iar returul va fi la o săptămână distanță (27 februarie). Prima partidă se va disputa în Gruia.
Europa League
Focar de COVID-19 şi la Leicester. "Vulpile", fără 7 jucători împotriva lui Napoli
09/12/2021 LA 08:41
Europa League
Avocatul lui Kamara, șocat de ce au făcut copiii cehi la meciul cu Rangers. "O rușine!"
01/10/2021 LA 08:29