La finalul meciului de pe Arena Națională, Toni Petrea s-a arătat mulțumit de prestația elevilor săi, în ciuda faptului că au existat câteva momente de dezorganizare în defensiva "roș-albaștrilor".
Tehnicianul FCSB-ului a explicat, din nou, de ce l-a înlocuit pe Sergiu Buș după primele 45 de minute. În același timp, Toni Petrea a declarat că este bucuros pentru prima convocare a lui Buș la națională:
"A fost un meci dificil. Știam că vom întâlni un adversar care ne va pune probleme. I-am avertizat pe jucători, dar am reușit să încheiem cu bine. Au fost câteva momente de desincronizare, am ratat și câteva ocazii, dar per total mă declar mulțumit de această partidă.
Europa League
Leicester continuă în Conference League, Brendan Rodgers a oferit declarația serii: "Nu știu nimic"
10/12/2021 LA 06:43
Acest sistem cu manșă unică te face să tratezi meciul ca pe o finală. Mai avem până la calificarea în grupe. Ne concentrăm doar pe partida din turul 2. Încercăm să rotim pe cât posibil anumiți jucători. Mă bucur pentru Buș că a fost convocat la națională.", a spus Toni Petrea, după meciul cu Shirak.

FCSB s-a calificat în turul 2 din UEFA Europa League

Darius Olaru a deschis scorul pe Arena Națională, la finalul unui contraatac fulgerător. Mijlocașul "roș-albaștrilor" a primit o pasă în careu de la Florinel Coman și a trimis la colțul lung, pe lângă portar.
Florinel Coman s-a aflat în prim-plan și la golul secund marcat de FCSB. Atacantul formației lui Toni Petrea a căzut în careu după un contact, iar arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri. Căpitanul Florin Tănase a transformat fără emoții, cu un șut în stânga portarului.
Alexandru Buziuc a stabilit scorul final în minutul 83, după o pasă oferită în fața porții de Panțîru. A fost primul gol marcat de jucătorul transferat recent de la Academica Clinceni. S-a încheiat 3-0 pentru FCSB, scor care îi asigură calificarea în turul 2 din UEFA Europa League.
Europa League
Focar de COVID-19 şi la Leicester. "Vulpile", fără 7 jucători împotriva lui Napoli
09/12/2021 LA 08:41
Europa League
Avocatul lui Kamara, șocat de ce au făcut copiii cehi la meciul cu Rangers. "O rușine!"
01/10/2021 LA 08:29