Marcatorul golului celor de la CFR Cluj, Ciprian Deac, speră în continuare la calificarea în optimile UEFA Europa League după egalul de pe propriul teren cu Sevilla.
Sevilla e o echipă de valoare, ne-a presat foarte mult. Se vede că e o echipă de calitate dar cu puțin noroc puteam să câștigăm. Emoții sunt dar am exersat în această dimineață fazele fixe și e bine că mi-a ieșit.
Ei au prima șansă, eu îi văd favorită și la câștigarea trofeului. Dar noi nu avem nimic de pierdut, mergem încrezători acolo.
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
ACUM O ZI
Eu am încredere în arbitrii din România, m-am obișnuit fără VAR în Liga 1. Ne așteaptă un meci foarte greu la Craiova, va fi un public ostil, dar suntem pregătiți să arătăm de ce suntem echipa de pe primul loc.

Ce a spus Andrei Burcă

Fundașul celor de la CFR Cluj, Andrei Burcă, era extrem de dezamăgit de ratarea victoriei.
Eu unul sunt foarte supărat pentru că nu am reușit să ținem de rezultat. Am primit gol după o fază fixă. Ei sunt jucători excepționali, dar am putut să ne luptăm cu ei. Țin minte că a venit și Celtic aici, a făcut 1-1 și nimeni nu ne dădea nicio șansă și ați văzut ce s-a întâmplat
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Denis Alibec, dorit în Turcia și Rusia! Ce le-a transmis șefilor de la CFR Cluj
17/01/2022 LA 11:01
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09