Dan Petrescu a vorbit la Digi Sport după victoria fantastică în fața celor de la Celtic care a dus echipa în primăvara Europa League.
A fost un meci ciudat pentru că nu pot să cred că presiunea era pe noi, în mod normal era invers, pe echipa mare nu pe cea mică. Credeam că va fi foarte greu să obținem un punct. În prima repriză a fost foarte echilibrat, cu un mic plus pentru noi. Echipa mereu produce mai mult fotbal în repriza a doua. Echipa știe ce să facă atunci când are spații și în repriza a doua au fost
(Lui Andrei Burcă) I-am spus: ai ratat una acum (la antrenament), dar la meci vei avea doar o ocazie și trebuie să marchezi. El a jucat excelent, a jucat toate meciurile în Europa. Trebuie să-l felicit și pe Cestor, nu s-a văzut absența lui Boli, în mod normal centrul apărării e Vincius - Boli, însă astăzi au jucat foarte bine cei doi care i-au înlocuit. Nu mai știu ce să le zic lui Bilașco și celor care au fost la tragerea la sorți, eram supărat pe ei după tragerea la sorți pentru grupă, nu voiam să jucăm încă o dată cu Celtic.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
20/05/2022 LA 08:39
Nu credeam că vom face niciodată 12 puncte în această grupă. Sunt sigur că jucătorii s-au săturat de atâtea antrenamente, de vizionări, de fazele fixe pe care le pregătim. Eu cred că e mai mare această performanță (decât cea de la Urziceni), 12 puncte e cea mai mare performanță din cariera mea pe care o puteam să o obțin.
Zvonuri au fost mereu, deocamdată sunt la CFR Cluj și sunt fericit. Tot timpul mi-am dorit să ajung într-un campionat puternic, dar mereu ofertele care au fost erau de la echipe din liga a 2-a din Italia sau Anglia, fie de la echipele care erau pe ultimele locuri în timpul campionatului. Aș vrea o echipă pe care să o iau de la zero.
În seara asta, nu, dar de mâine dimineață mă voi concentra pe meciul cu Astra care este unul foarte important. Arsenal n-ar fi rău, dar preferam Chelsea.
N-avem bani să cumpărăm jucători, dar sigur vor fi ceva transferuri, fie gratis sau Liga 1. Ca la orice club, vor fi veniri și plecări.
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Cum va arăta echipa de start a celor de la CFR Cluj la meciul cu FCSB
20/05/2022 LA 07:03
Romanian Liga I
Bonusuri consistente pentru jucătorii CFR-ului după câștigarea titlului! Cât vor încasa fotbaliștii
17/05/2022 LA 14:47