”CFR a avut un joc foarte bun, a fost un echilibru foarte bun între atac și apărare, foarte mulți jucători apăreau pe faza ofensivă în careul adversarilor. Am întâlnit o echipă solidă și incomodă, dar fără pericol pe faza ofensivă, CFR a condus jocul, păcat că nu am gestionat ultimele minute”, a declarat Ilie Dumitrescu la DigiSport.
”Păcat pentru că a fost o echipă care a avut identitate de joc, care a încercat să se apere avansat și a creat ocazii importante. Păcat pentru că Young Boys, chiar dacă au câștigat campionatul în ultimii ani în Elveția, a fost o echipă de bătut, o echipă care a avut tot timpul teama că noi suntem superiori, i-am pus la respect, am avut o organizare de joc foarte bună”, a adăugat el.

Young Boys - CFR 2-1. Clujenii, out din Europa League după un penalty controversat

Europa League
Avocatul lui Kamara, șocat de ce au făcut copiii cehi la meciul cu Rangers. "O rușine!"
01/10/2021 LA 08:29
În minutul 84, CFR a deschis scorul prin Debeljuh. Rondon a tras în bară din interiorul careului, dar mingea a ajuns la Debeljuh, cel care a trimis-o în poartă, printr-o simplă formalitate.
Elvețienii s-au aruncat în atac iar în minutul 90, Young Boys a primit un penalty controversat. Bălgrădean a lovit mingea dar i-a și ”șters” ușor capul adversarului. Arbitrul nu a ezitat și a acordat penalty pentru ca apoi să îl elimine pe Bălgrădean pentru proteste.
Nsame a transformat ulterior fără probleme penalty-ul și a asigurat astfel calificarea celor de la Young Boys în primăvara europeană. Mai mult, elvețienii au reușit chiar să obțină victoria după un contraatac letal în ultimele minute ale meciului.
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
16/09/2021 LA 21:01
Europa League
Moruțan și Cicâldău, meci mare pentru Galata, în victoria cu Lazio! Mitriță, gol pentru PAOK
16/09/2021 LA 18:35