”CFR a avut un joc foarte bun, a fost un echilibru foarte bun între atac și apărare, foarte mulți jucători apăreau pe faza ofensivă în careul adversarilor. Am întâlnit o echipă solidă și incomodă, dar fără pericol pe faza ofensivă, CFR a condus jocul, păcat că nu am gestionat ultimele minute”, a declarat Ilie Dumitrescu la DigiSport.

”Păcat pentru că a fost o echipă care a avut identitate de joc, care a încercat să se apere avansat și a creat ocazii importante. Păcat pentru că Young Boys, chiar dacă au câștigat campionatul în ultimii ani în Elveția, a fost o echipă de bătut, o echipă care a avut tot timpul teama că noi suntem superiori, i-am pus la respect, am avut o organizare de joc foarte bună”, a adăugat el.

Europa League
Christian Eriksen, spre Manchester United. "Diavolii" își completează în mod fericit un atac stelar
14/12/2020 LA 13:09

Young Boys - CFR 2-1. Clujenii, out din Europa League după un penalty controversat

În minutul 84, CFR a deschis scorul prin Debeljuh. Rondon a tras în bară din interiorul careului, dar mingea a ajuns la Debeljuh, cel care a trimis-o în poartă, printr-o simplă formalitate.

Elvețienii s-au aruncat în atac iar în minutul 90, Young Boys a primit un penalty controversat. Bălgrădean a lovit mingea dar i-a și ”șters” ușor capul adversarului. Arbitrul nu a ezitat și a acordat penalty pentru ca apoi să îl elimine pe Bălgrădean pentru proteste.

Nsame a transformat ulterior fără probleme penalty-ul și a asigurat astfel calificarea celor de la Young Boys în primăvara europeană. Mai mult, elvețienii au reușit chiar să obțină victoria după un contraatac letal în ultimele minute ale meciului.

Europa League
Meciuri de foc în "16-imile" Europa League! Cu cine joacă românii rămași în competiție
14/12/2020 LA 11:46
Europa League
Tătărușanu, inclus în echipa etapei din Europa League! Ce a scris Gazzetta dello Sport
11/12/2020 LA 13:14