Imediat după meci, Jose Mourinho a postat o fotografie cu el în autocarul echipei alături de mesajul: "Jocurile proaste merită rezultate proaste. Sper că toți din acest autocar sunt la fel de supărați ca și mine. Mâine, la 11, antrenament".
"Mi-ar fi plăcut să fac 11 schimbări la pauză. Nu am făcut cinci pentru că îmi era teamă că vor urma 45 de minute lungi. Există un singur vinovat, eu, pentru alegerea titularilor", a declarat Mourinho la conferința de presă de după meci.
Europa League
Dan Petrescu, acuze dure după eşecul cu Sivasspor: "Ne-au scos-o din poartă! Am avut 3 penalty-uri"
15/09/2022 LA 20:17

Antwerp - Tottenham 1-0

Dele, Lo Celso, Bergwijn, Bale, Vinicius. Toți cei enumerați au fost titulari pentru Tottenham la Antwerp. Ben Davies a fost titular în centrul apărării. Toate acestea sunt decizii pe care Mourinho le va regreta.
După o primă repriză în care echipa sa nu a produs nimic din punct de vedere ofensiv, ba chiar mai rău, s-a văzut condusă după golul marcat de Refaelov în minutul 29 în urma unei greșeli a lui Ben Davies, Jose Mourinho nu a iertat. Patru jucători au ieșit, patru au intrat.
Au intrat Lucas Moura, Hueng-min Son, Pierre-Emile Hojbjerg and Erik Lamela însă fără niciun efect. Gareth Bale a fost pentru prima oară titular la englezi, dar a fost șters tot meciul, la fel ca toți colegii săi de altfel. Viața e grea fără Harry Kane.
E grea și cu el pe teren pentru că deși englezul l-a înlocuit pe Bale spre final de meci, tot Antwerp a fost echipa periculoasă iar în final Tottenham a părăsit Belgia fără niciun punct.
Europa League
Ronaldo, primul gol din carieră în Europa League, la 19 ani şi 11 luni de la debut.Rezultatele serii
15/09/2022 LA 18:42
Europa League
La 90 de minute de istorie. Tavernier poate deveni primul fundaș golgheter din istoria Europa League
18/05/2022 LA 09:43