Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția lui Nicolae Stanciu, după ce a aflat că Slavia Praga se va lupta cu Rangers în Europa League

Cosmin Cioboata

Actualizat 26/02/2021 la 17:00 GMT+2

Slavia Praga și Rangers, echipele lui Nicolae Stanciu, respectiv Ianis Hagi, se vor întâlni în optimile UEFA Europa League.

Nicolae Stanciu, mijlocașul celor de la Slavia Praga

Credit imagine: Getty Images

Rangers, echipa lui Ianis Hagi, a eliminat-o fără probleme pe Antwerp, după ce s-a impus cu 5-2 în returul de pe Ibrox, iar scoțienii vor juca în optimi cu Slavia Praga, echipa lui Nicolae Stanciu.
Slavia a reușit surpriza "16-imilor" după ce a câștigat în deplasare cu Leicester, scor 2-0. De notat că Stanciu a oferit pasa decisivă la primul gol de pe King Power Stadium. Fără doar și poate, cehii vor avea un moral de vis în dubla manșă cu formația lui Steven Gerrard.
În același timp, Rangers se află într-o formă excelentă, fiind foarte aproape să-și asigure matematic primul titlu de campioană a Scoției, după o pauză de 10 ani.

Nicolae Stanciu a vorbit despre întâlnirea cu Ianis Hagi din Slavia Praga vs Rangers, din optimile Europa League

Nicolae Stanciu a vorbit despre dubla cu Rangers din optimile Europa League, unde îl va înfrunta pe conaționalul Ianis Hagi. Mijlocașul liderului din Cehia este dezamăgit că spectatorii nu vor putea participa la cele două meciuri, din cauza restricțiilor COVID-19:
"Rangers este o echipă bună. Va fi un meci important pentru noi, un test dificil. Păcat că nu vom putea juca cu suporteri în tribune. Ar fi fost o atmosferă minunată atât la Praga, când și la Glasgow. Abia așteptăm meciul, cred că va fi interesant", a spus Nicolae Stanciu, pentru site-ul oficial al Slaviei Praga.

Reacția presei din Scoția, după ce s-a stabilit duelul Slavia Praga - Rangers, în optimile Europa League

Presa din Scoția a analizat întâlnirea dintre Slavia Praga și Rangers, atrăgând atenția că "va fi o dublă dificilă" pentru Ianis Hagi și colegii săi.
"Ce tragere pentru Rangers! Slavia Praga a eliminat-o pe Leicester, joi seară, așa că a anulat o bătălie între două echipe din Marea Britanie. Va fi o dublă foarte dificilă pentru Rangers, dar vor fi relativ mulțumiți cu tragerea.
Astfel, Rangers a evitat adversari precum Manchester United, AC Milan și Roma, dar tot vor trebui să fie atenți. Jucătorii lui Steven Gerrard vor evolua pe teren propriu în manșa retur, ceea ce reprezintă o veste bună, mai ales că partida se va disputa la numai câteva zile după derby-ul de pe Celtic Park, posibil decisiv pentru titlul de campioană în Scoția.
În prezent, Slavia se află pe primul loc în campionatul Cehiei, cu un avans de 8 puncte. Din lotul lor face parte inclusiv fundașul ivorian Simon Deli, despre care în trecut s-a zvonit că ar putea ajunge la Rangers. Cei mai mulți jucători de la Slavia sunt cehi și sunt pregătiți de Jindrich Tripisovsky", au notat jurnaliștii Glasgow Live.
Meciul tur va avea loc la Praga, pe 11 martie, în timp ce returul se va disputa pe 18 martie, pe Ibrox Stadium.

Meciurile din optimile Europa League:

  • Ajax - Young Boys
  • Dinamo Kiev - Villarreal
  • AS Roma - Șahtior Donețk
  • Olympiacos - Arsenal
  • Dinamo Zagreb - Tottenham
  • Manchester United - AC Milan
  • Slavia Praga - Rangers
  • Granada - Molde
program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo