CFR Cluj a impresionat Franța, iar Giedrius Arlauskis i-a cucerit pe jurnaliștii din Hexagon. Campioana României a învins cu 1-0 Rennes, în etapa a patra din Europa League, iar fotbaliștii lui Dan Petrescu aproape s-au calificat în primăvara europeană.
Clasamentul grupei E din Europa League:
  • 1. Celtic 10p
  • 2. CFR Cluj 9p
  • 3. Lazio 3p
  • 4. Rennes 1p
Romanian Liga I
Victor Pițurcă și-a ales favorita la titlu! "Jucătorii nu sunt grozavi, dar sunt numeroși"
IERI LA 13:11
Presa din Franța a reacționat după a doua înfrângere a lui Rennes în fața lui CFR Cluj, iar de departe cel mai lăudat fotbalist a fost Arlauskis, care a blocat toate ocaziile francezilor în cele două partide.
  • Footmercato: Stade Rennais spune ‘la revedere’ Ligii Europa. Echipa bretonă a pierdut cu 1-0 în Cluj, România, iar rezultatul e sinonim cu eliminarea. Rennais și-a jucat ultima carte, dar cornerul perfect executat de Deac a fost fructificat de Rondon, care s-a înălțat mai sus decât toată apărarea lui Rennais.
  • Francefootball: Rennes a fost crucificată de golul marcat de Rondon. După un parcurs haotic, Rennes a fost eliminată din Europa League. Într-un final, acest meci de la Cluj a ilustrat parcursul european al echipei. Totuși, elevii lui Stephan au făcut un meci bun și i-au dominat oarecum pe români. Arlauskis a făcut o seară mare. Mai mult, în cele 180 de minute ale celor două întâlniri, Arlauskis nu a încasat niciun gol. Ce performanță pentru Arlauskis! Noi am numărat cinci intervenții decisive! Lituanianul a fost vizibil accidentat pe finalul partidei. Totuși, a imbatabil, vă spunem noi!
  • L'Equipe: Învinsă la Cluj cu 1-0 la finalul unui meci pe care l-a dominat, Rennes rămâne ultima în grupa E și e deja eliminată din Europa League. Arlauskis a fost străinul imbatabil. Nu a fost cunoscut în Franța înainte de cele două meciuri, dar Giedrius Arlauskis va fi de acum înainte. A avut intervenții multiple și a apărat cu piciorul, cu mâna, cu orice!
  • Eurosport Franța: Rennes are ce să regrete. În fața echipei CFR Cluj, oamenii lui Julien Stephan au ratat șansa de a mai păstra speranțe pentru calificare din grupele Europa League. Rennes a părut că a dominat partida, având o posesie de 61% și de un raport de șuturi de 10 la 3.
  • Sports: La opt luni de când a fost în fazele eliminatorii ale Europa League, Rennes se vede eliminată acum încă din a patra etapă a grupelor. Elevii lui Julien Stephan au încercat să revină, așa cum au făcut în sezonul trecut în grupe, dar au pierdut orice șansă, după ce au pierdut din nou cu Cluj, scor 1-0. Rennes a căzut în fața unui portar într-o mare formă.
  • Sofoot: Rennes și-a rupt dinții la Cluj. A dominat pe teren, dar nu a reușit să-și fructifice ocaziile în fața unui portar în formă. Adio, 16-imile Europa League!
Mediafax
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
25/09/2022 LA 05:35
Romanian Liga I
Nicolae Dică, nemulțumit de unul dintre fundașii FCSB-ului! "Are niște deprinderi și lucrăm la asta"
23/09/2022 LA 07:30