CFR Cluj a pierdut cu 5-0 la AS Roma într-o partidă controlată de la un capăt la altul de echipa italiană. Clujenii au avut câteva contraatacuri periculoase în prima repriză, însă nu și-au concretizat ocaziile iar italienii au profitat de vulnerabilitatea în defensivă a echipei din România.
Presa din Italia a reacționat după succesul răsunător al celor de la AS Roma.

AS Roma - CFR Cluj 5-0. Ce a scris Gazzetta dello Sport

Europa League
Dan Petrescu, acuze dure după eşecul cu Sivasspor: "Ne-au scos-o din poartă! Am avut 3 penalty-uri"
15/09/2022 LA 20:17
"Trebuie să aplaudăm jocul Romei, care a devenit lider în grupă după manita cu CFR. Acest 5-0 reflectă diferența de valoare din teren, cu Roma care a controlat meciul de la început până la final.
CFR Cluj a fost o echipă ruptă, care a început în 3-4-3, după care a jucat în 4-1-3-2. Dan Petrescu a încercat mereu să schimbe cumva fața echipei, dar fără succes. S-a terminat 5-0 pentru Roma, care poate să petreacă după această victorie categorică, cel puțin până la meciul cu Genoa", a scris Gazzetta dello Sport, citată de DigiSport.

AS Roma - CFR Cluj 5-0. Reacția lui Dan Petrescu

”Normal, toată lumea este supărată, dar scorul mă deranjează. Nu am avut nicio pretenție de la acest meci, nu am avut niciun fundaș central, am avut șapte jucători accidentați. Nu aveam așteptări, dar mă gândeam măcar la un scor mai strâns, nici noroc nu am avut.
Dacă profitam de ocazii și făceam 1-1 era alt meci, nu am ce să le spun băieților, este foarte greu să nu ai jucători, orice antrenor își dorește să aibă jucători la dispoziție. Eu am tras un semnal de alarmă, din păcate lotul este foarte slab”, a declarat Dan Petrescu la DigiSport.
Europa League
Ronaldo, primul gol din carieră în Europa League, la 19 ani şi 11 luni de la debut.Rezultatele serii
15/09/2022 LA 18:42
Europa League
La 90 de minute de istorie. Tavernier poate deveni primul fundaș golgheter din istoria Europa League
18/05/2022 LA 09:43