FC Botoșani a primit gol în al treilea minut după o ieșire extrem de neinspirată a lui Pap de care a profitat Ibraimi, cel care l-a lobat elegant pe portarul moldovenilor.
De aici încolo Botoșani a preluat controlul și a controlat posesia însă marile ocazii au lipsit. Restul partidei a curs anemic în același ritm, cu Botoșani atacând însă steril, fără creativitate și fără idei.
Drept urmare, Botoșani a pierdut cu 1-0 în fața lui Shkendija, în ciuda faptului că a evoluat cu un om în plus din minutul 66.
Europa League
"Vin rechinii!". Mourinho, extrem de plastic, după ce a dus-o pe Roma în primăvara Europa League
04/11/2022 LA 09:41

Reacția lui Pap: ”Nu știu dacă am greșit la gol!”

"Ne-a lipsit golul. Am primit foarte rapid gol și n-am mai revenit pe tabelă. Am dominat, am avut multe ocazii, dar nu am marcat. Supărarea e mare, dar trebuie să mergem înainte.
Nu cred că ne stătea mintea la Tottenham, nu avea cum să aibă loc meciul cu ei dacă nu câștigam azi. Am avut un joc destul de bun, am jucat și cu om în plus, din păcate nu am reușit să marcăm.
Nu știu dacă am greșit la gol, o să văd faza și o să o analizez. Asta e viața de portar, dacă n-ai o poziționare bună sau nu ești atent o secundă, ești vinovat", a declarat Pap la DigiSport.

David Babunski după FC Botoșani - Shkendija

”Am avut o ocazie să obținem ceva minunat. Am jucat bine, am luptat până la sfârșit. Diferența a fost făcută doar la finalizare. Am dominat tot meciul, dar ne-a lipsit ultima execuție.
Era meciul către care priveam cu entuziasm (n.r. - cel cu Tottenham), dar acesta este fotbalul. Câteodată pierzi chiar dacă joci bine. E una dintre cele mai bune echipe de acolo (n.r. - Shkendija), au jucători buni, e o echipă competitivă, știam că vor fi greu de bătut”, a declarat David Babunski.
Europa League
Jose Mourinho, antrenorul cu cele mai multe victorii în cupele europene. Recordul istoric depășit
28/10/2022 LA 08:38
Europa League
Dan Petrescu, acuze dure după eşecul cu Sivasspor: "Ne-au scos-o din poartă! Am avut 3 penalty-uri"
15/09/2022 LA 20:17