Situația este una delicată. Italia este țara europeană cea mai afectată de coronavirus, în țară existând în acest moment peste 10.000 de cazuri. Întreaga țară este în carantină iar guvernul spaniol a informat ieri că a suspendat toate zborurile care vin din Italia. Drept urmare, nu doar meciul dintre Sevilla și Roma este pus sub semnul întrebării. Nu este clar nici cum se va putea deplasa Napoli la Barcelona sau cum se vor întoarce jucătorii lui Getafe în Spania după meciul cu Inter.
De altfel, patronul celor de la Getafe a afirmat și el categoric că nu va face deplasarea la Milano: ””Nu vom merge la Milano să jucăm cu Inter”. El a vorbit într-un interviu acordat emisiunii de Radio El Transistor și a fost categoric: UEFA trebuie să găsească un alt loc pentru a se disputa meciul cu Inter. ”Dacă situația nu se schimbă, nu vom merge la Milano. Putem să fim eliminați, să pierdem meciul la masa verde. Nu contează. Dar nu voi fi eu cel care își asumă un asemenea risc, să merg într-un oraș în care situația este gravă”, a declarat el.
”Guvernul spaniol a emis un decret care este destul de clar, prin care sunt oprite toate zborurile din Italia către Spania. Vom vedea ce va spune guvernul italian. Dacă situația va fi aceeași, nu avem cum să călătorim, meciul va fi anulat sau amânat. Decizia finală din partea UEFA nu a venit încă, suntem în contact cu ei”, a declarat Torres cu o zi înainte.
Europa League
La 90 de minute de istorie. Tavernier poate deveni primul fundaș golgheter din istoria Europa League
18/05/2022 LA 09:43
Amenințarea coronavirusului duce la măsuri din ce în ce mai aspre luate în toată Europa. Meciul lui Chelsea din Champions League de la Bayern Munchen se va juca fără spectatori, la fel ca multe alte partide din Europa League, inclusiv cele jucate de Wolves, Mancehster United și Rangers. Tot în Champions League, Atalanta - Valencia s-a jucat cu porțile închise iar la fel se va întâmpla - dacă se vor mai disputa - la Barcelona - Napoli și Juventus - Lyon.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Europa League
Nemții "cuceresc" Camp Nou. 30.000 de fani ai lui Eintracht vor fi prezenți la returul cu Barcelona
13/04/2022 LA 09:20
Europa League
UEFA, mult mai dură decât FIFA! Bild anunță că Spartak Moscova va fi exclusă din Europa League
28/02/2022 LA 12:06