Intrat pe teren în minutul 71, în locul lui Traore, Mario Rondon, a reușit să deschidă scorul în Gruia. În minutul 87, Deac a executat perfect un corner, iar fostul atacant de la Gaz Metan a marcat cu o lovitură perfectă de cap. Ardelenii au terminat însă meciul în 10 oameni: marcatorul golului a fost eliminat de centralul partidei în minutul 90 (Rondon a intrat cu talpa pe tibia lui Niang).
"Nu sunt eu eroul, ci întreaga echipă este. Este meritul echipei, pentru că sunt lucruri pe care le lucrăm la antrenamente. Azi dimineață am lucrat la faze fixe și mă bucur foarte mult că am reușit să câștigăm.Am simțit motivația celui care intră pe parcurs și trebuie să își ajute echipa. Nu mi-am făcut decât munca", a spus Rondon, la finalul meciului, la Digi Sport.

CFR, speranța României

Romanian Liga I
Lovitură pentru Dan Petrescu! Un jucător important de la CFR Cluj, OUT de la meciul cu Craiova
ACUM 7 ORE
CFR Cluj mai are nevoie de un singur punct din următoarele două meciuri (cu Lazio și Celtic) pentru a își asigura prezența în primăvara europeană. Campioana României a rămas pe locul secund în grupa E, cu 9 puncte. Liderul grupei, Celtic Glasgow, s-a impus în fața echipei Lazio, chiar la Roma, scor 2-1, și s-a calificat în optimile Europa League
"Calificarea este importantă nu numai pentru club, ci și pentru întreaga țară. Vom lupta pentru primul loc", a mai spus Rondon.

Clasamentul Grupei E:

  • 1. Celtic – 10 puncte
  • 2. CFR Cluj – 9 puncte
  • 3. Lazio – 3 puncte
  • 4. Rennes – 1 punct
Romanian Liga I
Dan Petrescu vrea să scape de unul dintre titularii folosiți de Marius Șumudică la CFR Cluj
IERI LA 11:32
UEFA Europa Conference League
"Rămâneți muți dacă vă spun ce s-a întâmplat la CFR!" Replica lui Șumudică după atacul lui Petrescu
17/09/2021 LA 04:20