Glasgow Rangers a ajuns la 15 partide consecutive în cupele europene pe Ibrox în care nu pierde după victoria cu 3-2 în fața celor de la Braga. A fost pentru prima dată din 1998 când Rangers a revenit după ce a fost condusă cu 2-0 iar eroul scoțienilor a fost Ianis Hagi, cel care a făcut un meci mare, reușind o dublă.
La conferința de presă de după partidă, Steven Gerrard a avut numai cuvinte de laudă pentru jucătorul român. Managerul lui Rangers a admis și un detaliu amuzant: încă nu este convins care este piciorul de bază al lui Ianis Hagi!
Ianis Hagi este un talent incredibil și scena era pregătită pentru el. A fost multă presiune pe umerii lui, tatăl lui era în tribune pentru prima dată pe Ibrox. Este un luptător. Nu e doar talent, e și luptă. Vrea să câștige. El a fost cel care a oferit momentul de magie și a fost scânteia care ne-a ajutat să revenim în meci.
Premier League
Gerrard dă lovitura: împrumută unul dintre jucătorii care au ajutat-o pe Liverpool să ia titlul
ACUM 3 ORE
Primul gol a fost fantastic, să intri pe interior cu piciorul stâng care cred că este piciorul mai slab, însă nu sunt sigur de acest lucru. A fost o finalizare fenomenală. Iar apoi să aibă tupeu să încerce al doilea gol de la mai bine de 25 de metri, să ai asemenea încredere.
Am avut ceva noroc însă uneori în acest sport îți creezi singur norocul și el cu siguranță a meritat acest lucru
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 13-a din Premier League
ACUM 4 ORE
Scottish Premiership
Hagi, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Rangers în victoria cu Livingston! Ce note a primit
ACUM 21 ORE