Glasgow Rangers a ajuns la 15 partide consecutive în cupele europene pe Ibrox în care nu pierde după victoria cu 3-2 în fața celor de la Braga. A fost pentru prima dată din 1998 când Rangers a revenit după ce a fost condusă cu 2-0 iar eroul scoțienilor a fost Ianis Hagi, cel care a făcut un meci mare, reușind o dublă.
La conferința de presă de după partidă, Steven Gerrard a avut numai cuvinte de laudă pentru jucătorul român. Managerul lui Rangers a admis și un detaliu amuzant: încă nu este convins care este piciorul de bază al lui Ianis Hagi!
Ianis Hagi este un talent incredibil și scena era pregătită pentru el. A fost multă presiune pe umerii lui, tatăl lui era în tribune pentru prima dată pe Ibrox. Este un luptător. Nu e doar talent, e și luptă. Vrea să câștige. El a fost cel care a oferit momentul de magie și a fost scânteia care ne-a ajutat să revenim în meci.
Scottish Premiership
Un fost secund al lui Gerrard, favorit să-l antreneze pe Ianis Hagi! Anunțul presei din Scoția
23/11/2022 LA 15:00
Primul gol a fost fantastic, să intri pe interior cu piciorul stâng care cred că este piciorul mai slab, însă nu sunt sigur de acest lucru. A fost o finalizare fenomenală. Iar apoi să aibă tupeu să încerce al doilea gol de la mai bine de 25 de metri, să ai asemenea încredere.
Am avut ceva noroc însă uneori în acest sport îți creezi singur norocul și el cu siguranță a meritat acest lucru
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
EXCLUSIV | Interviu cu Adrian Avasâlcăi, singurul antrenor român de la Academia lui Chelsea
20/11/2022 LA 06:34
Romanian Liga I
Adi Mutu, sunat în miezul nopții de Gică Hagi pentru un transfer: "Cu el în echipă iau titlul"
31/10/2022 LA 18:24