Getty Images

Sevilla criticată dur în Spania, după 0-0 cu CFR. Au desemnat un român ca jucătorul meciului

Sevilla criticată dur în Spania, după 0-0 cu CFR. Au desemnat un român ca jucătorul meciului

28/02/2020 la 08:11Actualizare 28/02/2020 la 08:31

Sevilla s-a calificat în optimile Europa League după două egaluri muncite cu CFR Cluj, iar presa spaniolă critică dur prestația echipei lui Julen Lopetegui. Remarcatul cotidianului Marca este Adrian Păun.

Sevilla a fost condusă cu 1-0, la Cluj, până în minutul 82 și a reușit să elimine campioana României cu mari emoții. VAR-ul a fost aliatul Sevillei în minutul 87 pe legendarul stadion Ramon Sanchez Pizjuan. S-a terminat 0-0, Sevilla merge mai departe, dar echipa lui Lopetegui este sub presiune din partea presei și a fanilor.

Cotidianul spaniol Marca a făcut radiografia meciului.

" Șansa le-a surâs celor de la Sevilla. Păun a marcat, dar golul care ar fi putut elimina Sevilla din competiție a fost anulat cu VAR după un henț la Traore. Formația andaluză trebuie să fie mult mai bună dacă vrea să continue în această competiție grea"

Autorul golului anulat în final, Păun a fost remarcatul spaniolilor. Doar fundașul francez al Sevillei Kounde și arbitrul au mai luat două stele, la fel ca Păun.

Note Sevilla - CFR 0-0

Lopetegui, în pericol

Fanii celor de la Sevilla i-au cerut demisia lui Lopetegui, care a câștugat un singur meci din ultimele 6.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.