Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sevilla criticată dur în Spania, după 0-0 cu CFR. Au desemnat un român ca jucătorul meciului

Ion Alexandru

Actualizat 28/02/2020 la 08:31 GMT+2

Sevilla s-a calificat în optimile Europa League după două egaluri muncite cu CFR Cluj, iar presa spaniolă critică dur prestația echipei lui Julen Lopetegui. Remarcatul cotidianului Marca este Adrian Păun.

Diego Carlos durante el Sevilla-Cluj

Credit imagine: Getty Images

Sevilla a fost condusă cu 1-0, la Cluj, până în minutul 82 și a reușit să elimine campioana României cu mari emoții. VAR-ul a fost aliatul Sevillei în minutul 87 pe legendarul stadion Ramon Sanchez Pizjuan. S-a terminat 0-0, Sevilla merge mai departe, dar echipa lui Lopetegui este sub presiune din partea presei și a fanilor.
Cotidianul spaniol Marca a făcut radiografia meciului.
Șansa le-a surâs celor de la Sevilla. Păun a marcat, dar golul care ar fi putut elimina Sevilla din competiție a fost anulat cu VAR după un henț la Traore. Formația andaluză trebuie să fie mult mai bună dacă vrea să continue în această competiție grea
Autorul golului anulat în final, Păun a fost remarcatul spaniolilor. Doar fundașul francez al Sevillei Kounde și arbitrul au mai luat două stele, la fel ca Păun.
Note Sevilla - CFR 0-0

Lopetegui, în pericol

Fanii celor de la Sevilla i-au cerut demisia lui Lopetegui, care a câștugat un singur meci din ultimele 6.
Tragerea la sorți pentru optimile Europa League va fi pe eurosport.ro, astăzi de la ora 14.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo