CFR Cluj se pregătește intens pentru a doua parte a campionatului, unde este lider, și, pentru "dubla" cu Sevilla din "16-imile" UEFA Europa League. Campioana României a început tare campania de transferuri și l-a adus pe Alexandru Chipciu, care va câștiga 30.000 de euro pe lună, fiind cel mai mare salariu primit de un jucător din Liga 1.
Oficialii celor de la Sevilla nu au stat prea mult pe gânduri și au realizat și ei un transfer, din dorința întăririi lotului atât pentru lupta din La Liga, cât și pentru meciurile cu CFR Cluj.
En-Nesyri este un atacant marocan, în vârstă de 22 de ani, care va fi adus de la Leganes, după ce i s-a plătit clauza de reziliere în valoare de 20 de milioane de euro. Acesta va semna un contract valabil pe cinci ani și jumătate, urmând să intre cât mai repede în circuitul echipei.
Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
ACUM 11 ORE
Cotidianul AS susține că marocanul ar putea debuta pentru Sevilla chiar sâmbătă, împotriva lui Real Madrid, în etapa 20 din campionatul Spaniei.

TAS a decis să deblocheze transferurile lui CFR Cluj

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a precizat, marți, că Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis să deblocheze, cel puțin temporar, transferurile echipei CFR Cluj, după ce Comisia de apel i-a interzis campioanei să aducă noi jucători din cauza încălcării pragului de rentabilitate financiară:
"Este o suspendare a deciziei, nu avem o decizie definitivă a TAS. Procesul continuă. Nu e vorba de apel, ci, practic, e o măsură provizorie a TAS, care a decis astăzi să deblocheze trasferurile. Asta nu înseamnă că decizia Federației a fost una greșită, astfel încât poziția Federației este că se va apăra pentru a demonstra că deciziile de la nivelul Comisiilor de Licențiere au fost unele corecte, și anume că CFR nu a respectat pragul de rentabilitate financiară.", a declarat Răzvan Burleanu.
Pe 20 decembrie, Comisia de apel din cadrul FRF a soluționat apelul formulat de CFR Cluj împotriva hotărârii Comisiei pentru acordarea licenței cluburilor - instanța de fond, respingând solicitarea și menținând decizia prin care campioana României nu are dreptul să legitimeze noi jucători până la următoarea evaluare, la care se constată îndeplinirea cerințelor.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Fotbal
CFR Cluj, OUT în "16-imile" Cupei României! CSU Craiova merge în optimi! Rezultatele zilei
ACUM 12 ORE
Liga
Un mare club al Europei și-a dat afară jucătorul pe care a plătit o avere pentru că era prea gras
21/09/2021 LA 08:57