Tottenham s-a calificat în play-off-ul Europa League, însă înainte de fluierul de start al partidei din Macedonia a avut loc un episod neașteptat.

Joe Hart, portarul titular al londonezilor, a sesizat la antrenamentul care a precedat confruntarea că dimensiunea porții nu pare a fi cea corectă. I-a transmis asta lui Mourinho, iar acesta a înștiințat UEFA. S-a trecut la măsurători și s-a constatat că goalkeeperul avea dreptate: porțile erau cu 5 centimetri mai mici decât în mod normal.

Premier League
Mourinho l-a făcut K.O. pe Alli fără să îl numească. Ironia subtilă la adresa englezului
ACUM 11 ORE

"Înainte de meci a fost o situație amuzantă, pentru că portarul nostru, după ce s-a încălzit, a venit în vestiar și ne-a spus că porțile sunt mai mici decât trebuie. Portarii simt foarte bine astfel de lucruri, așa că mi-am dat seama imediat că ceva e în neregulă. Am mers la delegatul UEFA și s-a trecut la măsurători. Într-adevăr, erau cu 5 centimetri prea mici și am cerut să ni se aducă porți de dimensiuni normale", s-a amuzat "Specialul".

Mourinho: "Schimbările au făcut diferența"

Referitor la partida propriu-zisă, Mourinho a fost mulțumit de a doua repriză, când Son și Kane au adus calificarea. Inițial Lamela deschisese scorul, în prima repriză, dar gazdele au găsit puterea să egaleze, arătând încă o dată carențele defensivei londonezilor.

Pentru Tottenham urmează play-off-ul cu Maccabi Haifa, unde, evident, băieții lui Mourinho pleacă drept mari favoriți.

"Nu am jucat magnific, dar ne-am făcut treaba. În prima repriză le-am dat prea mult spațiu pentru a juca. În partea a doua, după schimbări, s-a făcut diferența. Fotbaliștii care au intrat au avut un impact decisiv asupra jocului și a rezultatului", a mai spus tehnicianul portughez.

Tottenham se concentrează acum pe campionat, unde duminică va primi vizita lui Newcastle. Partida va fi transmisă în direct de Eurosport 1 și Eurosport Player, de la ora 16:00.

Fotbal
Mourinho, mereu surprinzător: L-a felicitat pe arbitru că nu l-a eliminat pe Barnes
27/10/2020 LA 07:51
Premier League
Schurrle, dezvăluiri incredibile despre Mourinho: "De ce se comportă așa cu mine"
24/10/2020 LA 15:47