Articol scris de Romeo Ene
În tur, Arsenal a deschis scorul pe final, în minutuul 86, prin Pepe, iar echipa lui Nicolae Stanciu a egalat la ultima fază a partidei, prin Holes. Returul se anunţă a fi foarte deschis, iar Slavia Praga visează să o elimine pe Arsenal şi să ajungă până în finala Europa League. Nicolae Stanciu este anunţat titular pentru partida din Cehia.
Trupa lui Jindrich Trpiskovsky vrea să producă surpriza, însă acesta nu îşi doreşte ca partida să fie decisă de loviturile de departajare, în cazul unui 1-1 precum meciul-tur.
Europa League
Leicester continuă în Conference League, Brendan Rodgers a oferit declarația serii: "Nu știu nimic"
10/12/2021 LA 06:43

Antrenorul Slaviei Praga, extrem de sincer: "Nu ştiu dacă voi avea puterea să urmăresc loviturile de departajare!"

Antrenorul lui Stanciu a prefaţat partida cu ‘’tunarii’’ şi a spus ce va face în cazul în care partida va ajunge la loviturile de departajare:
"E important să nu ne mai gândim la meciul tur. Ne dorim să câștigăm, să fim organizați bine în defensivă și să nu primim gol. Trebuie să uitam partida tur și să învingem Arsenal. Doar așa putem triumfa. Sper să nu se ajungă la loviturile de departajare. Nu știu dacă voi avea puterea să le urmăresc. Probabil aș pleca și aș aștepta să mi se spună cum a fost. Când penalty-ul decide ceva e nedrept, dar e parte din fotbal.
Arsenal a arătat că preferă Europa League în detrimentul campionatului. Sunt conștienți că poate fi singura lor șansă de a juca în Europa în sezonul următor. E pus în joc un loc în semifinalele Europa League, deci nimeni nu va trata cu superficialitate.", a declarat Jindrich Trpisovsky.
Colegul lui Stanciu şi căpitanul cehilor, Jan Boril, are aşteptări mari de la partida cu Arsenal şi speră ca echipa sa să ajungă până în finala competiţiei.
"Așteptăm cu nerăbdare meciul. Este o miză mare și am obținut un rezultat bun în tur, dar nu trebuie să plecăm cu gândul de a-l apăra. Visul nostru este să jucăm finala. Mai avem multe meciuri de jucat și ne dorim să încheiem sus în toate competițiile", a spus Jan Boril.
În cazul în care Slavia Praga va reuşi să treacă de Arsenal, echipa lui Stanciu va întâlni câştigătoarea dublei dintr Villarreal şi Dinamo Zagreb. În tur, spaniolii s-au impus cu 1-0 şi sunt favoriţi la calificarea în semifinale. În campionat, Slavia este lider, având 16 puncte avans faţă de locul 2.
Europa League
Focar de COVID-19 şi la Leicester. "Vulpile", fără 7 jucători împotriva lui Napoli
09/12/2021 LA 08:41
Europa League
Avocatul lui Kamara, șocat de ce au făcut copiii cehi la meciul cu Rangers. "O rușine!"
01/10/2021 LA 08:29